Φαίη Σκορδά: Το πρόσωπο έκπληξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Πότε θα το δούμε στο πλατό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Το πρόσωπο έκπληξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Σήμερα στο πλατό του Πρωινού στον ΑΝΤ1, πρόκειται να δούμε έναν καλεσμένο πρόσωπο έκπληξη όπου θα συζητήσει με την Φαίη Σκορδά. Βέβαια, όπως γίνεται το τελευταίο διάστημα, θα επικοινωνήσουν μέσω Skype και όχι από κοντά, για λόγους υγιεινής για τον κορωνοϊό.

Η Φαίη Σκορδά μετά από τρεις περίπου εβδομάδες που βρισκόταν εκτός αέρα, καθώς νόσησε από τον ιό, έχει επιστρέψει δυναμικά στην τηλεόραση και πολύ ανανεωμένη. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως στο πλατό δεν βρίσκονται ακόμη όλοι οι συνεργάτες της.

Ενώ οι καλεσμένοι της βγαίνουν στον αέρα μέσω skype από τα σπίτια τους. Έτσι λοιπόν θα βγει και σήμερα ο καλεσμένος της, ο οποίο θα είναι ο Παντελής Καναράκης. Την αποκάλυψη, έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας ένα κολάζ με τις φωτογραφίες τους.

Μάλιστα, έκανε και χιούμορ, αφού έγραψε στην ανάρτηση του «Θα μιλήσουμε για την επίπτωση του ακρυλικού στην υπογεννητικότητα των Γαλλικών ιππόκαμπων και την επέλαση της ινδικής οικονομίας».

Φαίη Σκορδά Πρωινό ΑΝΤ1 Παντελής Καναράκης

Να σημειώσουμε πως χθες από το πλατό του Πρωινού η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως έκανε ένα τεστ αντισωμάτων για τον κορωνοιό. Τι είπε για τα αποτελέσματα που βγήκαν;

Λίγα λόγια για τον Παντελή Καναράκη, το πρόσωπο που θα βρεθεί στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Ο Παντελής Καναράκης είναι Έλληνας ηθοποιός με πολλές συμμετοχές στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο, σε θεατρικές αλλά και μουσικές παραστάσεις. Επίσης έχει εργαστεί με επιτυχία και ως ραδιοφωνικός παραγωγός.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη δουλεύοντας σε κάποιες μπουάτ αλλά ιδιαίτερα γνωστός άρχισε να γίνεται πριν από 15 χρόνια όταν εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο "Χάντρες" μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Αντώνη Ρέμο, τον Λάμπη Λιβιεράτο και τον Τριαντάφυλλο.

Ακολούθησε το "Bravo" με τη Ρούλα Κορομηλά για μια σεζόν και αμέσως μετά απογειώθηκε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκης όταν εμφανιζόταν μαζί της για δύο σεζόν στον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1 τη μία ως τραγουδιστής με το όνομα Δώρος Στάλος, την άλλη ως η μοιραία Σούλα Βουρδούμαση που ήθελε να κάνει καριέρα στη σόουμπιζ και την άλλη ως γιατρός.