Στο νοσοκομείο η Ζέτα Δούκα - Τι συμβαίνει;

Η φωτογραφία με μάσκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο νοσοκομείο η Ζέτα Δούκα - Τι συμβαίνει;

Τι συμβαίνει και η Ζέτα Δούκα βρίσκεται στο νοσοκομείο; Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με ανάρτηση της στο Instagram, όπου μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά της βήματα με φωτογραφίες και βίντεο.

Μπορεί όλοι μας να περνάμε την Πρώτη του Μάη στο σπίτι μας, ωστόσο το πρωί της Παρασκευής, η Ζέτα Δούκα είπε «Καλημέρα» στους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία μέσα από το Ιατρικό κέντρο Αθηνών που δημοσίευσε στο insta story της.

«Καλημέρα Μάη! Καλώς ήρθες!» , έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία της, όπου την είδαμε μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου στο οποίο βρίσκεται, φορώντας ιατρική μάσκα για λόγους ασφαλείας της υγείας της. Δίπλα της φαίνεται ο άνθρωπος που βρισκόταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, ωστόσο δεν αποκάλυψε ποιο πρόσωπο από την οικογένεια της νοσηλεύεται. «Καλό μήνα! Όλα θα πάνε καλά!», έγραψε.

Ζέτα Δούκα νοσοκομείο

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η Ζέτα Δούκα έκανε μια δημόσια καταγγελία. Δείτε τι συνέβη.

Στο πλευρό αγαπημένου της προσώπου στο νοσοκομείο είχε βρεθεί η Ζέτα Δούκα και πριν λίγους μήνες

Η γνωστή ηθοποιός βοήθησε με κάθε τρόπο την θεία της, η οποία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που την έστειλε στο νοσοκομείο.

Η θεία της υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και αυτό στάθηκε αφορμή για να στείλει ένα προσωπικό μήνυμα αγάπης μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη θεία της και στην λεζάντα έγραψε:

«Πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τους μεγάλους ανθρώπους της ζωής μας! Να είμαστε μαζί τους στα εύκολα και δύσκολα, τα καλά και τα κακά. Να τους παροτρύνουμε να φροντίζουν τον εαυτό τους και να προλαμβάνουν τα χειρότερα. Να τους φερόμαστε οπως θα θέλουμε κι εμείς να μας φερθούν όταν μεγαλώσουμε, όταν θα χρειαζόμαστε την βοήθεια των νεαρότερων. Η αγαπημένη μου θεία Τερέζα, υπεβλήθη χθες σε μια χειρουργική επέμβαση και χάρη στην φροντίδα και την αγάπη όλων μας, οικογένειας, φίλων και ιατρικού προσωπικού, ειναι καλά και χαρούμενη».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ζέτα Δούκα: Στο πλευρό αγαπημένου της προσώπου το νοσοκομείο! Το μήνυμα που συγκινεί!