Χρήστος Μάστορας: Βρήκε μόνο ένα τζιν καθαρό, το φόρεσε και το βίντεο είναι... απίστευτο

Η ανάρτηση που έκανε χαμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρήστος Μάστορας: Βρήκε μόνο ένα τζιν καθαρό, το φόρεσε και το βίντεο είναι... απίστευτο

Ο Χρήστος Μάστορας είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του. Ειδικά τώρα, που βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι του λόγω του κορωνοϊού. Συχνά μάλιστα, δημοσιεύσει και βίντεο που τραγουδά. Όπως αυτό που θα δεις παρακάτω, στο οποίο βρήκε μόνο ένα καθαρό τζιν και φόρεσε. Είναι απίστευτο.

Ο τραγουδιστής, μπορεί να μένει κλεισμένος στο σπίτι του και να ακολουθεί όλες τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τους αρμόδιους φορείς για την προστασία της υγείας μας, ωστόσο περνάει την καραντίνα όσο πιο όμορφα και δημιουργικά μπορεί.

Σε καθημερινή βάση μάλιστα, παίρνει την κιθάρα του και κάνει πρόβες σε διάφορα κομμάτια που του αρέσουν ή και δικά του. Τα βίντεο μάλιστα, που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους έχουν χιλιάδες προβολές στο λογαριασμό του στο Instagram.

Το απίστευτο βίντεο του Χρήστου Μάστορα.

Όπως αυτό που δημοσίευσε πρόσφατα, στο οποίο τον ακούσαμε να παίζει με την ηλεκτρική του κιθάρα. Ωστόσο, τα μάτια και τα σχόλια έπεσαν στο γεγονός πως δεν φορούσε μπλούζα, ειδικά από τις θαυμάστριες του. «Ξεσκούριασμα καραντινάτο νο2 Τα ρούχα είναι στο πλυντήριο, ένα τζιν βρήκα. ΗΡΕΜΑ το λέω...», έγραψε στην λεζάντα του.

Όπως θα δείτε και εσείς, ο Χρήστος Μάστορας έχει χάσει πολλά κιλά και πλέον έχει κάνει ένα κορμί... φέτες, κάτι που οι διαδικτυακοί του φίλοι δεν άφησαν ασχολίαστο.

Ωστόσο, μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν του θέλησε να μοιραστεί ο Χρήστος Μάστορας με τους διαδικτυακούς του φίλους. Με αφορμή λοιπόν, τις φωτογραφίες αυτές που τον δείχνουν 20 κιλά παραπάνω θέλησε να κάνει και μια αποκάλυψη για αυτά χάσει από τότε μέχρι και σήμερα. Τότε ήταν αγνώριστος.

Το βίντεο με θέα την Αθήνα του Χρήστου Μάστορα που «τρέλανε»

Πριν από μερικές ημέρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Χρήστος Μάστορας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο από το σπίτι του, όπου έχει θέα όλη την Αθήνα και τραγούδησε για τους θαυμαστές του το νέο κομμάτι του συγκροτήματος «Μισή Καρδιά». Το τραγούδι μάλιστα, σαρώνει από τις πρώτες κιόλας ημέρες που κυκλοφόρησε.