"Κάγκελο" η Κατερίνα Καινούργιου με τα on air σχόλια για τον γάμο της

Η αναφορά στον Φίλιππο Ταγκρίδη που συζητήθηκε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Με ένα σχόλιο που έγινε on air για τον γάμο της με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη, κατάφερε να μείνει "κάγκελο" η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν ήξερε πως να απαντήσει στο πιο ιδιαίτερο μήνυμα που δέχθηκε για τα γενέθλιά της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει σήμερα τα γενέθλιά της και κλείνει τα 35, με πολλούς φίλους και συγγενείς να βγαίνουν στον αέρα της εκπομπής της με σκοπό να της ευχηθούν τα χρόνια πολλά.

Μία από αυτούς που θέλησαν να ευχηθούν στην Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή, ήταν και η γιαγιά της, η οποία βγήκε σε ζωντανή σύνδεση και συγκίνησε ιδιαίτερα την παρουσιάστρια με τις ευχές της για τα γενέθλιά της.

Ωστόσο οι ευχές δε σταμάτησαν εκεί, αφού η γιαγιά έκανε και το δικό της σχόλιο για τον γάμο της παρουσιάστριας με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και το πότε θα ήθελε να δει ένα εγγονάκι από την Κατερίνα Καινούργιου.

Παράλληλα, σχολίασε το πώς βλέπει η ίδια τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και έστειλε πολύ όμορφες ευχές για το ευτυχισμένο ζευγάρι που φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, αφού συγκατοικούν αυτές τις μέρες της καραντίνας για να είναι ο ένας μαζί με τον άλλο. Οι δυο τους περνούν υπέροχα και καθημερινά βρίσκουν νέες δραστηριότητες για να περνάει δημιουργικά ο χρόνος τους.

Τα σχόλια της γιαγιάς της Κατερίνας Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

«Θα ήθελα σύντομα να τη δω νυφούλα και να δω και εγγόνι. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Φίλιππος, να είναι τυχεροί και όλοι οι άνθρωποι να έχουν υγεία και το Κατερίνάκι μου ιδιαίτερα γιατί την αγαπάω πάρα πολύ» είπε η αγαπημένη γιαγιά της Κατερίνας Καινούργιου στη σύνδεσή τους, ενώ η παρουσιάστρια είχε απαντήσει για το ενδεχόμενο γάμου μέσα από ένα Q&A στο Instagram.