Εκτός ΑΝΤ1 αυτή τη σεζόν το Καφέ της Χαράς - Δυσάρεστα τα νέα

Την αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Ρώμας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός ΑΝΤ1 αυτή τη σεζόν το Καφέ της Χαράς - Δυσάρεστα τα νέα

Μερικά δυσάρεστα νέα για τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο Happy Day, το Καφέ της Χαράς, αυτή την σεζόν θα βρίσκεται εκτός ΑΝΤ1, γιατί ο ίδιος δεν θέλει ν θέσει σε κίνδυνο την ομάδα του.

Μιλώντας στο Happy Day, ο δημιουργός των επιτυχιών και ηθοποιός, αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας λόγω κορωνοϊού αλλά και στην επιστροφή της σειράς στις οθόνες μας.

«Βεβαίως και θα επιστρέψουμε στο Καφέ της Χαράς αν και θα ξεκινήσω γυρίσματα λίγο πιο αργά από τους άλλους. Εγώ θα ξεκινήσω 1η Ιουνίου και αυτό γιατί έχω τελειώσει την ιατρική και έχω μια ευαισθησία απέναντι στην προφύλαξη των συνεργατών μου», αποκάλυψε στην αρχή.

ΑΝΤ1 Καφέ της Χαράς Χάρης Ρώμας

Ενώ συνέχισε «Εγώ δεν θέλω να βγω στην τρέχουσα σεζόν πια γιατί το Καφέ της Χαράς γίνεται αλά παλαιά. Με την Άννα Χατζησοφιά γράφουμε μόνοι χωρίς ομάδα βοηθών σεναριογράφων, όπως είθισται πλέον για να βγαίνουν πολλά επεισόδια την εβδομάδα».

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την επιτυχία και την αποδοχή που έχει στον κόσμο και αποφάσισα να κάνουμε ένα δυναμικό ξεκίνημα του χρόνου ώστε να παίζουμε κάθε εβδομάδα από τον Οκτώβριο! Γιατί τόσα επεισόδια μπορώ να παρέχω και νομίζω ότι τώρα θα εκπνέει σιγά σιγά η σεζόν και ο κόσμος θα έχει την ανάγκη να βγαίνει έξω μετά από τόση πολύ ξεκούραση», κατέληξε.

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες μια «βόμβα» έσκασε για την σειρά». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, νεκρή είναι «Χάιδω».

Βέβαια, το Καφέ της Χαράς είναι μια από τις σειρές που θα επιστρέψει δυναμικά την νεά σεζόν

Μια πολύ χαρμόσυνη είδηση «έσκασε» την επιτυχημένη σειρά «Καφέ της Χαράς» η οποία προβάλλεται για τρίτη χρονιά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. «Βόμβα» για τον σταθμό του Αμαρουσίου, αφού θα έχει ξανά νούμερα «φωτιά» στην τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, έγινε γνωστό πως ανάμεσα στις σειρές που θα συνεχίσουν και την νέα σεζόν βρίσκεται και το Καφέ της Χαράς.

Αναλυτικά οι σειρές που θα επιστρέψουν με την νέα σεζόν

  • Έλα στη θέση μου
  • 8 λέξεις
  • Πέτα τη φριτέζα
  • Άγριες Μέλισσες
  • Το καφέ της Χαράς

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως με την επιστροφή της σειράς, θα επιστρέψει και στις οθόνες μας ένα πρόσωπο «βόμβα» από τα παλιά και θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην πλοκή του σεναρίου.