Αδιανόητο "στόλισμα" για τη Ραμόνα Βλαντή για την ελληνική showbiz - «Δεν ακολουθώ καν την Χριστίνα Μπόμπα...»

Από το My Style Rocks μέχρι και τη Βίκυ Καγιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο

Η Ραμόνα Βλαντή για μία ακόμα φορά δε δίστασε και έριξε ένα αδιανόητο "στόλισμα", σχεδόν σε όλη την ελληνική showbiz, ενώ όπως αποκάλυψε, τα βίντεο της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη δεν την αφορούν καν μιας και δεν τους ακολουθεί.

Η πρώτη νικήτρια του My Style Rocks, είναι γνωστή για τις δηλώσεις της και για το "φαρμάκι" που στάζει πολύ συχνά για άτομα του χώρου αλλά και για τις συμμετοχές που βλέπει στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ, στο οποίο είχε αναδειχθεί νικήτρια.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και σήμερα, όταν εμφανίστηκε στο Ougga Chellenge, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να παίρνει την άποψή της εξ΄αποστάσεως για μπόλικα ονόματα της ελληνικής showbiz, και εκείνη, πιο ειλικρινής από ποτέ, να μη διστάζει να τους "θάψει".

Τα πρόσωπα που μπήκαν στο στόχαστρο της Ραμόνας Βλαντή

Όσον αφορά στο My Style Rocks, η Ραμόνα Βλαντή σχολίασε πως η Μπέτυ Μαγγίρα και η Έλενα Χριστοπούλου δεν κατάλαβαν ακριβώς τι είναι το παιχνίδι. Ωστόσο, στην κόντρα Καγιά – Χριστοπούλου, υποστηρίζει την Έλενα, ενώ σχετικά με το ποιοι θα έπρεπε να είναι στην κριτική επιτροπή, εκείνη απάντησε: «Ο Κουδουνάρης, ο Γαβαλάς κι εγώ».

Από τα σχόλιά της δεν έλειψε ούτε καν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τον οποίο μάλιστα αποκάλεσε κακοντυμένο, ενώ σχόλια για τη Ραμόνα Βλαντή έκανε τις προηγούμενες μέρες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στο στόχαστρό της μπήκε φυσικά και η Δήμητρα Αλεξανδράκη με το σύντομο πέρασμά της από το My Style Rocks, αλλά και η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη, τους οποίους όπως αποκάλυψε δεν ακολουθεί γιατί δεν την ενδιαφέρουν αυτά που ανεβάζουν.

«Ο Βασίλης Ζούλιας δεν θα επέλεγε ποτέ την Δήμητρα Αλεξανδράκη, γιατί δεν είναι μοντέλο. Δεν ακολουθώ Τανιμανιδη – Μπόμπα, δεν έχω κανέναν αγαπημένο βίντεο τους».