"Σεισμός" στο Buckingham - Δύσκολες ώρες για την Kate Middleton

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Κανονικό "σεισμό" έχει προκαλέσει στο Buckingham, η είδηση που αφορά την Kate Middleton και τις δύσκολες ώρες που περνάει από τη μέρα που της έγινε γνωστό ένα νέο δεδομένο για τον γάμο της με τον William, και τις νέες υποχρεώσεις της.

H Kate Middleton καθώς και ο σύζυγός της, William, είναι πολύ αφοσιωμένοι στο ρόλο που έχουν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, κάτι που έχουν δείξει ιδιαίτερα κατά αυτή την κρίση του κορωνοϊού που βιώνουμε. Ο William, είναι δεύτερος στη διαδοχή του θρόνου, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποτελέσει τον επόμενο βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου, μιας και πατέρας του, Κάρολος είναι 72 ετών.

Όταν όμως ο William γίνει βασιλιάς, η Kate θα πρέπει να ακολουθήσει με τη σειρά της ένα συγκεκριμένο έθιμο το οποίο δεν της αρέσει καθόλου και προσπαθεί προς το παρόν να το αποφύγει.

Τι είναι αυτό που δυσαρεστεί την Kate Middleton;

Μπορεί η Βασίλισσα Ελισάβετ να βρίσκεται πλέον στα 94 αλλά δεν δείχνει και ιδιαίτερη προθυμία να αφήσει το θρόνο και να κάνει λίγο τόπο στα νιάτα. Η μέρα αυτή ωστόσο δεν αργεί και σύντομα, θα δούμε τον Δούκα του Κέιμπριτζ να ανεβαίνει στον θρόνο ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται η Kate Middleton.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, έχει πολλά κοινά με τη μητέρα του συζύγου της, Diana και για το λόγο αυτό πολλοί είναι αυτοί που έχουν μπει στη διαδικασία να συγκρίνουν τις δύο κυρίες μεταξύ τους.

Ένα από τα κοινά που έχουν είναι ότι πρόκειται για δύο πολύ δυναμικές και σύγχρονες γυναίκες και ενώ η Kate και ο William έχουν δείξει πολλάκις πως είναι ένα μοντέρνο ζευγάρι, υπάρχουν μερικά πρωτόκολλα που δεν μπορούν με τίποτα να αποφύγουν.

Ένα από αυτά είναι και το γεγονός πως όλοι θα πρέπει να τους προσκυνούν, από τη στιγμή που θα γίνουν βασιλιάς και βασίλισσα. H Kate Middelton ως μία σύγχρονη και σπουδαγμένη κοπέλα δεν θέλει καθόλου να αποκτήσει αυτή τη συνήθεια, ωστόσο δεν φαίνεται πως έχει το δικαίωμα επιλογής.