Αδιανόητο - Αυτό είναι το ύψος της Kate Middleton - Είναι ίδιο με της Diana

Έχουν τόσα κοινά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο - Αυτό είναι το ύψος της Kate Middleton - Είναι ίδιο με της Diana

Μία τρομερή αποκάλυψη έγινε, μιας και βγήκε στη δημοσιότητα το ύψος της Kate Middleton, το οποίο μάλιστα, είναι ίδιο με την μητέρα του συζύγου της, William, Diana. Πρόκειται για ακόμα ένα αδιανόητο κοινό που έχουν αυτές οι δύο κυρίες μεταξύ τους.

Από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστή η είδηση πως η Kate Middleton θα γίνει η γυναίκα του διαδόχου του βασιλικού θρόνου, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να την συγκρίνουν, με την προηγούμενη νύφη που είχε μπει στη βασιλική οικογένεια, η οποία δεν είναι άλλη από την Diana.

Καμία από τις δύο τους δεν είχε ρίζες σε βασιλική οικογένεια, ενώ ένα ακόμα κοινό που είχαν μεταξύ τους ήταν ότι και οι δύο θέλησαν να δώσουν έναν διαφορετικό αέρα στο παλάτι και να επιβάλουν τη δική τους φρεσκάδα.

Ωστόσο μιας και λέμε για την Kate Middleton και την εμφάνισή της, πρέπει σε κάθε περίπτωση να δείτε την αλλαγή που επέλεξε να κάνει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ στα μαλλιά της, για να θυμίζει ακόμα περισσότερο την Diana.

Αυτό είναι το ύψος της Kate Middleton

Ανάμεσα στα κοινά που είχε η Diana με την Kate Middleton, είναι και το ύψος τους, μιας και οι δύο κυρίες, είχαν μόλις έναν πόντο διαφορά. Η Δούκισσα του Κέμπριτζ, είναι 1,77 ενώ η αδικοχαμένη πεθερά της, ήταν 1,78.

Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για το πάθος της Diana, το οποίο δεν ήταν άλλο από το μπαλέτο, κάτι στο οποίο ωστόσο δεν μπόρεσε να προχωρήσει λόγω του ύψους της, το οποίο την εμπόδισε να κάνει καριέρα στο χώρο.

Σίγουρα βέβαια, αν η Diana βρισκόταν σήμερα στη ζωή, θα είχε πολλά κοινά με την Kate Middleton μιας και οι δύο ασχολούνται με τη φιλανθρωπία, ενώ η τελευταία έχει στη συλλογή της μερικά από τα πιο μοναδικά κοσμήματα που είχε η λαίδη.

Kate Middleton ύψος