Είναι επίσημο - Η Τζίτζι Χαντίντ επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της

Έσκασαν τα ευχάριστα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι επίσημο - Η Τζίτζι Χαντίντ επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της

Μετά από πολλές δημοσιεύσεις και πολλά σχόλια, είναι πλέον και επίσημο πως η πανέμορφη Τζίτζι Χαντίντ είναι έγκυος, μιας και η ίδια μέσα από δηλώσεις που έκανε σε αμερικανικό μέσο, θέλησε να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το πανέμορφο μοντέλο και ο σύντροφός της, Ζαΐν Μαλικ, μιας και έγινε γνωστή η είδηση ήδη από εχθές, πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Σύμφωνα με το TMZ, το 25χρονο μοντέλο είναι 20 εβδομάδων έγκυος και πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του 27χρονου Ζαΐν Μαλίκ.

Το εν λόγω ζευγάρι ξεκίνησε την σχέση του το 2015, χώρισε το 2018 και επανασυνδέθηκε το 2019. Από τότε οι δυο τους περνούν την καραντίνα μαζί στην Πενσυλβάνια και από ότι φαίνεται έχουν έναν παραπάνω λόγο για να είναι πιο προσεκτικοί τώρα, ενώ το δικό της σχόλιο για την εγκυμοσύνη της Τζίτζι έκανε και η μαμά της Γιολάντα Χαντίντ.

«Η Τζίτζι κράτησε το μυστικό μέσα στην οικογένεια και τους φίλους της για λίγο καθώς ήταν στην αρχή της εγκυμοσύνης της», ανέφερε μια πηγή στο Entertainment Tonight, επιβεβαιώνοντας τα χαρούμενα νέα. «Το ζευγάρι και οι οικογένειές τους είναι πολύ χαρούμενοι», πρόσθεσε η πηγή. Ενώ να σημειώσουμε, ότι οι δυο τους περνάνε χρόνο μαζί στο σπίτι της Χαντίντ, η οποία είχε και πρόσφατα γενέθλια.

Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της

Η επιβεβαίωση της παραπάνω είδησης, ήρθε από την ίδια την Τζίτζι Χαντίντ, η οποία θέλησε να μιλήσει ανοικτά για την εγκυμοσύνη της, στέλνοντας ένα σχετικό μήνυμα στον Τζίμι Φάλον και αποκαλύπτοντας το πόσο χαρούμε και ενθουσιασμένη είναι εκείνη και ο Ζαΐν με τις ευχές που δέχονται από τον κόσμο.