Ζέτα Μακρυπούλια: Πέρασε την Πρωτομαγιά στο σπίτι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η φωτογραφία από τον κήπο τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζέτα Μακρυπούλια: Πέρασε την Πρωτομαγιά στο σπίτι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφεύγουν όσο πιο πολύ μπορούν τις περιττές μετακινήσεις και έτσι αποφάσισαν να περάσουν μαζί οι δυο τους την Πρωτομαγιά, στο πανέμορφο σπίτι τους, με την παρουσιάστρια να στέλνει ένα υπέροχο μήνυμα.

Το αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται πως καταφέρνει ακόμα και μέσα στην καραντίνα να βρίσκει τον τρόπο για να περάσει όμορφες στιγμές και να αξιοποιήσει τον μπόλικο ελεύθερο χρόνο που έχει για να αφιερώσει την προσοχή του ο ένας στον άλλο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, δείχνει να έχει κουραστεί αρκετά με την όλη κατάσταση της καραντίνας και έτσι πριν από λίγο καιρό με μία δημοσίευσή της, θέλησε να "παραπονεθεί" και να μιλήσει για την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία που περνάμε.

«Μετά από σχεδόν δυο μήνες καραντίνας. Μέσα σε αυτά τα παράλληλα σύμπαντα λοιπόν όπως κι εσείς έτσι κι εγώ, ζω την καραντίνα μου.Κι εγώ έχω ξεκουραστεί,έχω μαγειρέψει,έχω κλαδέψει,έχω τρέξει,έχω κάνει διαλογισμό,έχω καθαρίσει όλο το σπίτι,έχω δει σήριαλ,έχω διαβάσει,έχω κουρέψει,έχω βαρεθεί,έχω μελαγχολήσει,έχω ακούσει μουσική,έχω χορέψει,έχω γελάσει,έχω κλάψει, ΟΛΑ. Παραμένω θετική, ψύχραιμη και ευγνώμων που τουλάχιστον έχω χρόνο να παρατηρώ όλα αυτά.

Μέσα από την παρατήρηση μπορεί να έρθει η αλλαγή και τώρα έχουμε χρόνο να παρατηρήσουμε όλα τα συναισθήματα που προκύπτουν μέσα από κάθε κατάσταση.
Τι θα βγει μετά από όλο αυτό;Θα αλλάξουμε;Θα γίνουμε καλύτεροι;Δεν το ξέρω.Το εύχομαι και σίγουρα είναι στο χέρι μας! Θα δείξει...!» είχε γράψει η ίδια.

Η δημοσίευση για την Πρωτομαγιά

Το ζευγάρι τήρησε τους κανονισμούς που έχουν επιβληθεί και έμεινε στο σπίτι του ανήμερα της Πρωτομαγιάς προκειμένου να προστατευθεί από τον κορωνοϊό.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μία πολύ όμορφη φωτογραφία προκειμένου να ευχηθεί καλό μήνα σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από το σπίτι όπου μένει με τον τραγουδιστή, κάτι που είχε κάνει και πριν από λίγες μέρες στην ονομαστική της εορτή.