Η τρυφερή φωτογραφία της Βίκυς Καγιά με την Μπιάνκα και τον Κάρολο - Είναι ίδιοι η μαμά τους

Ξανθά με μπουκλίτσες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η τρυφερή φωτογραφία της Βίκυς Καγιά με την Μπιάνκα και τον Κάρολο - Είναι ίδιοι η μαμά τους

Η Βίκυ Καγιά πέρασε την πιο όμορφη Πρωτομαγιά παρέα με τα παιδιά και έτσι ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία μαζί με την Μπιάνκα και τον Κάρολο, οι οποίοι είναι ολόιδιοι με την πανέμορφη μαμά τους, ξανθοί με τις πιο γλυκές μπουκλίτσες.

Με τον κορωνοϊό να έχει καταλάβει τις ζωές μας και να μην μας έχει αφήσει κανένα περιθώριο, η Βίκυ Καγιά αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο που έχει μαζί με την οικογένειά της και ακόμα περισσότερο, μαζί με τα δύο πανέμορφα παιδιά της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και μοντέλο, θέλησε σήμερα το πρωί να περάσει χαλαρά την ώρα της στο κήπο του σπιτιού της και έτσι πήρε αγκαλιά την Μπιάνκα και τον Κάρολο, και φτιάξανε μαζί το πιο όμορφο μαγιάτικο στεφάνι για να γιορτάσουν την πρώτη μέρα του μήνα.

Οι τρεις τους μάλιστα, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, με την Βίκυ Καγιά να ανεβάζει τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ και τις προάλλες την είδαμε να ποζάρει χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Με αυτή τη φωτογραφία λοιπόν, η Βίκυ Καγιά θέλησε να ευχηθεί καλό μήνα σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τι είπε η Βίκυ Καγιά για το unfollow της Έλενας Χριστοπούλου;

Μιλώντας για την "πρώην" φίλη της, η ίδια τόνισε πως όλη αυτή η κατάσταση την έχει στεναχωρήσει από τη μια γιατί δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, ούτε το πιο ωραίο εκεί που είναι ήρεμη με τα παιδιά της να δέχεται τηλεφωνήματα και να την ρωτάνε όλοι σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως παραμένει ένας απλός θεατής στην όλη υπόθεση και πως της εύχεται τα καλύτερα μόνο. Όσον αφορά την καθημερινότητά της, η Βίκυ Καγιά ανέφερε ότι περνάει αρκετό χρόνο με τα μικρά της και το προσπαθεί να τα βοηθήσει με το διάβασμα, αν και ο μικρός της γιος της λέει πως η καθηγήτριά του είναι καλύτερη από εκείνη. Δείτε όλα όσα ανέφερε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο.