Σπουδαία κίνηση από το J2US του Open - Στηρίζει το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και το νοσοκομείο Σωτηρία

Υπέροχη πρωτοβουλία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπουδαία κίνηση από το J2US του Open - Στηρίζει το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και το νοσοκομείο Σωτηρία

To Just The 2 of Us του Open, προέβη σε μία πραγματικά σπουδαία κίνηση με τη επανέναρξη του show, μιας και στηρίζει με το έπαθλό του, το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και το νοσοκομείο Σωτηρία.

Το Just The 2 of Us, το σόου που ενώνει σε ένα κοινό καλό σκοπό 28 celebrities, 14 επαγγελματίες τραγουδιστές και 14 προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους, φέτος επικεντρώνεται στην ενίσχυση νοσοκομειακών μονάδων.

Το έπαθλο του ζευγαριού που θα κερδίσει στο J2US, όπως ανακοινώθηκε στην πρεμιέρα από τον Νίκο Κοκλώνη, θα διατεθεί για την αγορά θερμοκοιτίδων για το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ενώ κυκλοφόρησε και spoiler για το ζευγάρι που αποχωρεί αύριο.

Όμως η προσφορά δεν σταματά εκεί. Παίκτες και παραγωγή αποφάσισαν να συγκεντρώσουν ένα επιπλέον ποσό για την αγορά αναλώσιμων και ιατροφαρμακευτικού υλικού για νοσοκομείο αναφοράς Σωτηρία, που υποδέχεται ύποπτα κρούσματα και αντιμετωπίζει επιβεβαιωμένα περιστατικά κορωνοϊού, με στόχο να ενισχύσει τους γιατρούς και νοσηλευτές, που την περίοδο της πανδημίας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της άνισης μάχης με τον COVID-19.

Κάθε ζευγάρι, για κάθε επεισόδιο που θα παραμένει στο παιχνίδι, θα διαθέτει ένα ποσό για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σωτηρία. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα ανακοινωθεί στον τελικό του J2US.

J2US πρωτοβουλία

Τι συνέβη με τον καυγά της Δέσποινας Βανδή με τον Τρύφωνα Σαμαρά;

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε ένα απίστευτοπεριστατικό που συνέβη ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τρύφωνας Σαμαράς μεταμφιέστηκε για να ερμηνεύσει το παραδοσιακό τραγούδι «Βγάλε το μαντήλι». Ο ίδιος επέλεξε να φορέσει φουστανέλα και έκανε ράστα τα μαλλιά του.

Η Δέσποινα Βανδή αντικρίζοντας αυτή την εμφάνιση έδειξε την δυσαρέσκειά της και θεώρησε πως δε σεβάστηκε την παράδοση με αποτέλεσμα να κρίνει αρνητικά την εμφάνιση του γνωστού κομμωτή. Από την πλευρά του ο Τρύφωνας Σαμαράς δε δίστασε να πει την άποψή του, καθώς θέωρησε πως το look του δεν είχε κάτι κακό.

Όπως ανέφερε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος η “κόντρα” τους λύθηκε off camera και τώρα είναι όλα καλά αναμεσά τους.

Δείτε εδώ και τις επίσημες λεπτομέρειες για την ώρα αλλά και την μέρα που θα επιστρέψει το show στις τηλεοράσεις μας.

Δείτε εδώ και το βίντεο από τα παρασκήνια: