Νίκος Αναστασιάδης: Δεν φαντάζεστε σε ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια έστειλε μήνυμα

"Ένεση ελπίδας"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Αναστασιάδης: Δεν φαντάζεστε σε ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια έστειλε μήνυμα

Συγκίνησε με τα λόγια του ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάσης που μίλησε στην εκπομπή της Άννας Βίσση στο Mega. Τα όσα είπε για την Ελληνίδα τραγουδίστρια έφεραν βαθιά συγκίνηση.

«Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τα εκλαμβάνω ότι απευθύνονται σε όλους τους συμπατριώτες μας που επέδειξαν για άλλη μία φορά αυτοέλεγχο, πειθαρχία και πίστη. Δεν είναι τυχαίο, Άννα μου, πως σήμερα είμαστε χώρα αναφοράς για την επιτυχημένη διαχείριση της πανδημίας», ανέφερε οκ. Αναστασιάδης.

«Βεβαίως, γνωρίζω πως ο δρόμος είναι μακρύς και το νήμα της νίκης απέχει. Το άγνωστο της συμπεριφοράς του κορωνοϊού δεν επιτρέπει εφησυχασμό ούτε αυτοϊκανοποίηση. Εξάλλου οι δοκιμασίες δεν περιορίζονται στις συνέπειες που έπληξαν ή πλήττουν την υγεία. Επεκτείνονται δυστυχώς και στην αγωνία του αύριο για χιλιάδες εργαζόμενους αλλά και επιχειρήσεις», πρόσθεσε.

«Σήμερα, μέρα της Πρωτομαγιάς, μου δίνεις την ευκαιρία να στείλω ένα ισχυρό μήνυμα. Το κράτος θα συνεχίσει να αποτελεί την ασφάλεια των εργαζομένων. Αυτό που με ιδιαίτερη ικανοποίηση παρακολουθώ είναι οι επιτυχίες της Ελλάδας. Φαίνεται πως μέσα στη φύση του Έλληνα είναι να τα καταφέρνει στα δύσκολα. Νιώθω, όπως και όλοι οι Κύπριοι, ιδιαίτερα υπερήφανος για την καταξίωσή σου», τόνισε ο κ. Αναστασιάδης.

«Η αποψινή σου συναυλία αποτελεί «ένεση» ελπίδας για όσους περιορισμένοι στο σπίτι θα ζήσουν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας. Σε ευχαριστώ αγαπημένη μου. Ευχές για ό,τι καλύτερο σε εσένα, τον ελληνικό λαό, και τους απανταχού Έλληνες», είπε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τι ανακοίνωση είχε "σκάσει" για Ελληνίδα τραγουδίστρια, για την οποία μίλησε ο Νίκος Αναστασιάδης;

Παρέα με τους μουσικούς της η Άννα δίνει ραντεβού για να προσφέρει μια αλλιώτικη βραδιά με πολύ μουσική και τραγούδια, με την αγαπημένη ερμηνεύτρια και τους μουσικούς της σε μια διαδρομή από «τα μαθητικά τα χρόνια» μέχρι σήμερα.

Διαχρονικά τραγούδια, διαφορετικά στιλ, μελωδίες και βέβαια οι μεγάλες επιτυχίες της Άννας Βίσση.

Αγαπημένα της πρόσωπα θα βρεθούν μέσω skype στην παρέα της Άννας και του MEGA, στέλνοντας το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα για αυτές τις μέρες. «Μένουμε στο Σπίτι» με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της σήμερα στις 11 το βράδυ μόνο στο ΜEGA. Δείτε ωστόσο και τι σχολίασε πρόσφατα η Άννα Βίσση και μας άφησε άφωνους.