Αδιανόητη ατάκα της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Βασάλο στον αέρα του Open - "Τώρα περνάς για..."

Τι σχολίασαν στην εκπομπή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητη ατάκα της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Βασάλο στον αέρα του Open -

Μια αδιανόητη ατάκα ήρθε από την Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του Open. "Στόχος" ο Κωνσταντίνος Βασάλος και φυσικά το... μουστάκι του. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα ειπώθηκαν στο Έλα χαμογέλα, για το νέο look του πρώην παίκτη του Survivor.

Το νέο look του Κωνσταντίνου Βασάλου που άφησε μουστάκι διχάζει. Για τον Παύλο Σταματόπουλο προσδίδει κύρος ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου απλά διαφωνεί! Μάλιστα η παρουσιάστρια πέταξε και μια επική ατάκα στον αέρα της εκπομπής της.

"Όχι, όχι. Είναι αυτό που έλεγα στο διάλειμμα. Όπως όταν βλέπεις κάποιες πολύ ωραίες γυναίκες και πάνε και κάνουν κάτι πολύ εκκεντρικό στα μαλλιά τους και λες γιατί. Έχεις μια τόσο ωραία βάση και… Καταρχάς σε μεγαλώνει. Τώρα δεν περνάει για 40αρης;" ήταν τα λόγια που είπε η παρουσιάστρια στον συνεργάτη της. Δείτε και το βίντεο που ακολουθεί. Να πούμε ότι η νέα εμφάνιση σόκαρε και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Τι κρατούσε "μυστικό" η Σίσσυ Χρηστίδου που πέταξε τώρα την αδιανόητη ατάκα στο Open για το μουστάκι του Βασάλου;

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» μαζί με τα παιδιά της έχουν αδυναμία στα ζώα. Μάλιστα, στο σπίτι τους έχουν ήδη ένα σκυλάκι την Τζίντζε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι λάτρης των social media και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Τόσο μέσα από αναρτήσεις που πραγματοποιεί, αλλά και από lives. Αφού, δεν είναι λίγες οι φορές που στο Instagram η παρουσιάστρια έχει κάνει live με τον κουμπάρο και συνεργάτη της, Παύλο Σταματόπουλο, αλλά και μόνοι της συζητώντας με τους followers της πως περνάει την ημέρα της εν μέσω καραντίνας.

Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια αποκάλυψη με μια ανάρτηση της. Συγκεκριμένα, μας αποκάλυψε και μας σύστησε το χαμστεράκι που έχουν στο σπίτι της με τα παιδιά της. Τον Jerry, όπως το έχουν ονομάσει, το απέκτησε πριν από ένα χρόνο, όταν ήταν ακόμη μωράκι.

«Σας έχω γνωρίσει την σταλίτσα μας; Παιδιά ο Jerry, Jerry τα παιδιά! Δεν ξέρουμε αν είναι αρσενικό ή θηλυκό γιατί όταν ήρθε στην οικογένεια μας, ένα χρόνο πριν, ήταν πολύ μωράκι... Ο Μαικ αποφάσισε πως είναι αγόρι και τον ονόμασε Jerry.. αλλά δεν ξέρω... εσείς βλέπετε τίποτα εκεί κάτω;;», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.