Πώς κρατά επαφή η τέως βασιλική οικογένεια; - Μας το "πρόδωσε" ο Παύλος

Όλοι μένουν άλλου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πώς κρατά επαφή η τέως βασιλική οικογένεια; - Μας το

Με μια ανάρτηση ο Παύλος μας πρόδωσε το τρόπο που έχει η τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδα, να κρατά επαφή, αφού όλοι τους μένουν σε διαφορετικές χώρες. Τι ανέβασε στο Instagram;

Πρωτομαγιά χθες και η τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας, μαζεύτηκε στην.. οθόνη από όλα τα μέρη της Γης. Ο Παύλος μάλιστα ανέβασε και μια υπέροχη φωτογραφία στην οποία βλέπουμε όλη την οικογένεια να κάνει βίντεο κλήση.

Σε διάφορα σημεία της Γης είναι διασκορπισμένη η τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας, με την Μαρί Σανταλ και τον Παύλο να κάνουν κλήση με ολόκληρη την οικογένεια, με αφορμή και τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς. Η πρώην βασιλική οικογένεια δεν μένει όλη μαζί, καθώς ο καθένας είναι σε άλλη χώρα ή πόλη.

Ωστόσο μέσα από μια όμορφη ενέργεια, συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί, με την βοήθεια της τεχνολογίας. Και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι. Στην κλήση συμμετείχε ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και τα πέντε τους παιδιά τους, ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ, ο Φίλιππος, η Θεοδώρα, η Αλεξία και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία. Να πούμε ότι ανάρτηση είχε κάνει και η Μαρί Σαντάλ για την Ανάσταση.

Μάλιστα ο Παύλος μας έδειξε και φωτογραφία.

Η έκκληση που είχε κάνει η σύζυγος του Παύλου, που μας πρόδωσε τώρα το πώς κρατά επαφές η τέως βασιλική οικογένεια

Ειδικότερα η ίδια θέλησε να αναφερθεί στον κορωνοϊό και στους ηλικιωμένους, που χρειάζονται τώρα να είμαστε εκεί για αυτούς και να προστατεύσουμε, τόσο εκείνους, όσο και τον εαυτό μας.

Αναλυτικά στην ανάρτησή της γράφει τα εξής:

"Πρόκειται για πρωτοφανείς στιγμές που τα παιδιά μου κι εγώ δεν γνωρίσαμε ποτέ. Ο πατέρας μου που γεννήθηκε το 1933, ήταν 8 χρονών όταν οι ΗΠΑ επέβαλλαν τους περιορισμούς και την απαγόρευση κυκλοφορίας. Θυμάται πολύ καλά τον πόλεμο.

Κάνω έκκληση, είναι αυτή η πιο ηλικιωμένη γενιά που χρειάζεται τώρα τη βοήθειά μας, καθώς πρέπει πραγματικά να επιβάλουμε την κοινωνική αποστασιοποίηση για να είμαστε όλοι ασφαλείς και υγιείς Έφτιαξα το δικό μου αντισηπτικό από 70% ισοπροπυλική αλκοόλη, όσο υψηλότερη είναι η ένταση τόσο το καλύτερο (που σκοτώνει το 99% των μικροβίων) ανακατεμένο με 1/3 νερού και αιθέριο έλαιο της επιλογής σας. Να θυμάστε ότι πρέπει να ψεκάζετε και να πλένετε τα χέρια σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιείτε για να απολυμάνετε πάγκους, πόρτες κ.λπ.Ένας σοφός γιατρός μου είπε κάποτε ότι στο κρύο μπορούμε να δούμε την αναπνοή μας, λοιπόν αυτή η αναπνοή είναι πάντα εκεί είτε κάνει ζέστη είτε κάνει κρύο! Επομένως, μείνετε ασφαλείς, διατηρήστε μια υγιή απόσταση και να σκέφτεστε και τους άλλους".