Βόμβα στο Έλα Χαμόγελα - Αποκαλύφθηκε το πλάνο της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από τον Alpha

Τι θα συμβεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βόμβα στο Έλα Χαμόγελα - Αποκαλύφθηκε το πλάνο της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από τον Alpha

Βόμβα στο Έλα Χαμόγελα, καθώς αποκαλύφθηκε το πλάνο της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από τον Alpha. Τι θα κάνει η παρουσιάστρια μετά την απομάκρυνση της από το κανάλι που όπως όλα δείχνουν είναι μάλλον πολύ μακριά;

Τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη παρουσίασε το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα».

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως η αποχώρηση της παρουσιάστριας από τον Alpha είναι δεδομένη αφού το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε τις προηγούμενες ημέρες και η συνεργάτιδά της, Κάλλια Καστάνη.

Ωστόσο, όπως είπε ο δημοσιογράφος η Ελένη έχει αποφασίσει να μείνει εκτός τηλεόρασης για το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν και σκοπεύει να επιστρέψει στο δεύτερο μισό μέσα από άλλη τηλεοπτική στέγη. Τόνισε όμως πως μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι σίγουρο παρά μόνο η λήξη της συνεργασίας της με τον Alpha.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες αποκλειστικά ο φωτογραφικός μας φακός «τσάκωσε» την Ελένη Μενεγάκη σε έξοδο της. Που βρέθηκε και μιλούσε συνέχεια στο κινητό της

Όσα ανέφερε η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη για το τέλος της από την τηλεόραση

Ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την τηλεόραση πέφτει τελικά οριστικό τέλος; Η νέα «βόμβα» έσκασε από πολύ στενή συνεργάτιδα της παρουσιάστρια επί πολλά χρόνια στην μεσημεριανή εκπομπή της στον ALPHA tv.

Ο λόγος για την δημοσιογράφος Κάλλια Καστάνη. Την αποκάλυψη έκανε, σε ένα live που πραγματοποίησε ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας όπου μπήκε και η ίδια. Το γεγονός έκανε γνωστό μετά από μια σχετική ερώτηση που της έκανε.

«Προφανώς υπάρχει ένα γεγονός, ότι η Ελένη έχει αποφασίσει να σταματήσει. Από εκεί και πέρα, το συμβόλαιό μου εμένα τελειώνει στις 30 Ιουνίου. Δεν έχω καμία άλλη συζήτηση, καμία άλλη ενημέρωση. Θα είμαι άνεργη παιδιά», αποκάλυψε η Κάλλια Καστάνη μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα, η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον ALPHA tv σημαίνει πως θα βρίσκεται και γενικά εκτός τηλεόρασης. Ωστόσο, ακόμη τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Ενώ, ούτε η παρουσιάστρια έχει αναφερθεί στο γεγονός αυτό.