Βανέσα Μπράιαντ: Ράγισε καρδιές η ανάρτηση για την νεκρή της κόρη - "Η μαμά σου..."

Θα γινόταν 14...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βανέσα Μπράιαντ: Ράγισε καρδιές η ανάρτηση για την νεκρή της κόρη -

Ράγισε καρδιές για ακόμα μια φορά η Βανέσα Μπράιντ, που θρηνεί ακόμα τον νεκρό της άντρα αλλά και την κόρη Gigi, που επίσης πέθανε στο φρικτό δυστύχημα με το ελικόπτερο. Τι έγραψε για τα 14α γενέθλια της μικρής και μας έφερε δάκρυα;

Ειδικότερα η μικρή Gigi που "έχασε" την ζωή της μαζί με τον μπαμπά της., θα γινόταν 14 ετών. Η μητέρα της μετρά ακόμα τις πληγές από την τραγωδία που τους βρήκε και έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά:

"Χαρούμενα 14α γενέθλια στο γλυκό μου κορίτσι, Gianna. Η μαμά σου σε αγαπάει περισσότερο απ’ όσο μπορώ να σου δείξω. Είσαι η ψυχή μου για πάντα. Μου λείπεις τόσο πολύ κάθε μέρα. Εύχομαι να ξύπναγα και να σε είχα εδώ δίπλα μου. Μου λείπουν το χαμόγελό σου, οι αγκαλιές σου, τα πειράγματά σου.

Μου λείπουν τα πάντα από εσένα Gigi μου. Σε αγαπάω τόσο πολύ!!!. Για τον εορτασμό των γενεθλίων της Gigi σήμερα, σκεφτείτε να φορέσετε κόκκινο, σαν μια πράξη καλοσύνης ή να δείξετε πώς θα παίξετε με τον τρόπο της Gigi, καθώς ό, τι έκανε το έκανε με καλοσύνη. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε το hashtag #PlayGigisWay. Σας ευχαριστώ.". Δείτε ωστόσο και ένα όμορφο βίντεο που ήρθε από την μικρή κόρη του ζευγαριού. Γελάει και πάλι.

Η Βανέσα Μπράιαντ εκτός από την κόρη της μας ράγισε την καρδιά και με την ανάρτηση για την επέτειο του γάμου της

Ο Κόμπι Μπράιντ πέθανε στο φοβερό δυστύχημα με το ελικόπτερο που στοίχισε την ζωή σε ακόμα 8 ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η 13χρονη κόρη του ζευγαριού. Ο Κόμπι και η Βανέσα θα συμπλήρωναν 19 χρόνια γάμου και η ανάρτηση που έκανε η γυναίκα του μπασκετμπολίστα μας συγκλόνισε.

Ειδικότερα ανέβασε μια παλιά φωτογραφία με τους δυο τους να είναι αγκαλιασμένοι και έγραψε στην λεζάντα το εξής σπαρακτικό μήνυμα:

«Βασιλιά μου, καρδιά μου, κολλητέ μου. Ευτυχισμένη 19η επέτειο, μωρό μου. Μου λείπεις τόσο πολύ. Εύχομαι να ήσουν εδώ για να με κρατούσες στα χέρια σου. Σ’ αγαπάω».