Επικό! Η Σίσσυ Χρηστίδου ξύρισε live τo μουστάκι του Κωνσταντίνου Βασάλου

Το ήθελε πολύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επικό! Η Σίσσυ Χρηστίδου ξύρισε live τo μουστάκι του Κωνσταντίνου Βασάλου

Έγινε ένα επικό σκηνικό στην εκπομπή του Open. Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν άντεξε φαίνεται το μουστάκι του Κωνσταντίνου Βασάλου και πήρε την ξυριστική μηχανή.

Μια έκπληξη επιφύλαξε στον συνεργάτη της Κωνσταντίνο Βασάλο, η Σίσσυ Χρηστίδου, που ανέλαβε δράση και "έδιωξε" μια για πάντα από το πρόσωπό του το νέο look, που είχε επιλέξει να κάνει. Το συγκεκριμένο μουστάκι άλλωστε σχολιάστηκε ιδιαίτερα τόσο στην εκπομπή, όσο και γενικά.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε την ιδέα να αφήσει ένα μικρό μουστάκι, που κανείς ωστόσο δεν είδε με τόσο καλό μάτι. Μάλιστα στην εκπομπή σχολιάστηκε ιδιαίτερα με την παρουσιάστρια να πετά και μια απίστευτη ατάκα στον συνεργάτη της.

Στο τέλος της εκπομπής ωστόσο είχαμε και μια έκπληξη, αφού ο Βασάλος αναγκάστηκε να πει αντίο στο μουστάκι του και μάλιστα live στην εκπομπή του Open.

Δείτε τα επικά στιγμιότυπα από τα όσα έγιναν στον αέρα του Open

Σίσσυ Χρηστίδου - Κωνσταντίνος Βασάλος πλατό Open

Κωνσταντίνος Βασάλος ξυρίζει μουστάκι

Η Σίσσυ Χρηστίδου, που ξύρισε στον αέρα τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μας είχε δείξει πως να φτιάχνουμε στεφάνια

Λόγω της Πρωτομαγιάς και της περιόδου και των δύσκολων καιρών που ζούμε η Σίσσυ Χρηστίδου μας δείχνει με ένα DIY βίντεο στον λογαριασμό της στο Youtube πως να φτιάξουμε στεφάνι σπίτι μας, μόνοι.

Με το κλασικό της χιούμορ η Σίσσυ Χρηστίδου έχει "στολίσει" το βίντεο της με αστεία στιγμιότυπα ενώ υπάρχει και μια σκηνή από το Survivor όπου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τραγουδά "Το κορίτσι του Μάη".

Το βίντεο δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ώρες στο Youtube Channel της και τα views έχουν ήδη πάρει φωτιά! Μάλιστα, το ανακοίνωσε και με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.