Μετακίνηση 6 για τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Ποιον είχε στην παρέα του;

Χαλαρός απολάμβανε την συντροφιά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετακίνηση 6 για τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Ποιον είχε στην παρέα του;

Μετακίνηση 6 για τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ποιον είχε στην παρέα του ο τραγουδιστής; O ίδιος ντυμένος αθλητικά και χαλαρά, βγήκε την βόλτα του απολαμβάνοντας την ωραία μέρα που είχε χθες και τον Ανοιξιάτικο καιρό.

Ο τραγουδιστής παραμένει μέσα στο σπίτι του ακολουθώντας όλα τα μέτρα και τις οδηγίες που έχουν δώσει οι αρμόδιοι φορείς για την προστασία της υγείας μας από την πανδημία του κορωνοϊού. Ωστόσο, προσπαθεί να περάσει την καραντίνα όσο πιο δημιουργικά γίνεται.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι αδιαμφισβήτητα από τους πιο ωραίους άνδρες της ελληνικής showbiz και όπως παρατηρήσαμε έχει όλο το πακέτο. Εκτός από απίστευτη φωνή, αλλά και ομορφιά, έχει και ικανότητες που εντυπωσιάζουν στην μαγειρική.

Ο ίδιος μένει μέσα στο σπίτι και περνάει δημιουργικά την ώρα του, ωστόσο τη Δευτέρα του Πάσχα αποφάσισε να βγει έξω και να πάει μια βόλτα με κάποιον φίλο.

Μετακίνηση 6 για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός "έσπασε" την καραντίνα και βγήκε βόλτα με παρέα. Που πήγε ο γνωστός τραγουδιστής και με ποιον ήταν έξω συντροφιά για να πάρει λίγο αέρα και να ξεφύγει από το σπίτι που είμαστε μέσα τον τελευταίο καιρό;

Ο τραγουδιστής λοιπόν βρέθηκε στο Κολωνάκι χθες Πρωτομαγιά. Έβαλε την φόρμα του και την αθλητική του ενδυμασία, πήρε και τον φίλο του και βγήκε έξω να απολαύσει τον καλό καιρό και τον ήλιο που είχε χθες.

Ο ίδιος χαλαρός και ευδιάθετος, ανυπομονεί προφανώς να επιστρέψει και πάλι πίσω στα επαγγελματικά του καθήκοντα και τις πίστες, από τα οποία απέχει λόγο του ιού.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Αργυρός μετακίνηση 6

Αργυρός μετακίνηση παρέα

Όσον αφορά το σπίτι του από την άλλη, το σαλόνι του είναι ακριβώς δίπλα από την αγαπημένη του γωνία που είναι το πιάνο του, το οποίο είναι σε λευκό χρώμα και άκρως εντυπωσιακό. Εκεί περνάει τις περισσότερες ώρες του για να έχει και την φωνή του σε... φόρμα.