Δυσάρεστα νέα για την Τζούλια Νόβα - Αναβλήθηκε ο γάμος της

Χάλασαν τα σχέδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δυσάρεστα νέα για την Τζούλια Νόβα - Αναβλήθηκε ο γάμος της

Αναβάλλεται ο γάμος της Τζούλια Νόβα, με το μοντέλο να μιλά για αυτό στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα. Μάλιστα η ίδια αναφέρθηκε και στον πατέρα της. Τι είπε για την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη στην εκπομπή του Open;

Το μοντέλο μίλησε λοιπόν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για τον γάμο της που ήταν να γίνει τον Σεπτέμβρη που μας έρχεται. Αιτία για την αναβολή του γάμου της φυσικά και ήταν ο κορωνοϊός, αφού δεν είναι η μόνη διάσημη - αλλά και μη - που έχει αναγκαστεί να μεταφέρει τα πλάνα της, λόγω και της πανδημίας.

Η ίδια είπε ότι ο γάμος θα γίνει ωστόσο μπορεί αυτό να συμβεί τον ερχόμενο Μάη, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της τον οποίο δεν θέλει να βρεθεί εκεί.

“Δεν σκεφτόμουν να καλέσω τον πατέρα μου στον γάμο. Δεν θα τον ήθελα κιόλας δίπλα μου θα αισθανόμουν περίεργα επειδή όπως έχω ξαναπεί δεν τον αντιλαμβάνομαι ακριβώς σαν μπαμπά μου. Στην ουσία πια για μένα είναι ένας ξένος”. Ξέρατε ωστόσο ότι το μοντέλο κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα με τον αγαπημένο της. Τι αποκάλυψαν;

Σίσσυ Χρηστίδου - Τζούλια Νόβα

Ευχάριστα νέα! Η Τζούλια Νόβα, της οποίας αναβάλλεται ο γάμος επιστρέφει στην τηλεόραση

Μια πολύ ευχάριστη είδηση θα σας μεταφέρω σήμερα μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog καθώς οι πληροφορίες μου αναφέρουν πως η Τζούλια Νόβα, το πρώην κορίτσι του Πέτρου Πολυχρονίδη στον Τροχό της Τύχης, επιστρέφει στην τηλεόραση.

Το ξανθό κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι του STAR και που αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή για οικονομικούς λόγους, όπως μου μετέφεραν οι πηγές μου φαίνεται έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να γυρίσει τα παλιά της λημέρια, δηλαδή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Πριν σας αποκαλύψω που πάει η Τζούλια Νόβα και τι ετοιμάζεται να ξεκινήσει στην ζωή της να σας υπενθυμίσω πως πρόσφατα παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και μίλησε και για τον Πέτρο Πολυχρονίδη αναφέροντας πολλά και διάφορα που κανείς δεν γνώριζε και για τις σχέσεις που έχουν τώρα - δείτε εδώ όσα είπε!

Και πάμε στο θέμα μας, λοιπόν! Σύμφωνα με τις πηγές μου και έναν πολύ έμπιστό μου άνθρωπο η Τζούλια Νόβα συζητάει να κάνει το δυνατό της comeback σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι που προβάλλεται καθημερινά στους δέκτες μας, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

Ο λόγος, φυσικά, για το My Style Rocks. Η Τζούλια Νόβα έχει δεχτεί την πρώτη κρούση από την παραγωγή του παιχνιδιού μόδας για να κάνει την εμφάνισή της αλλά η απάντηση ακόμα δεν είναι ούτε θετική ούτε αρνητική

Εγώ ωστόσο να πω πως πολύ θα ήθελα να την δω σε ένα τέτοιο παιχνίδι και γενικά πολύ θα ήθελα να την δω να επιστρέφει στην τηλεόραση αλλά... η απόφαση είναι δική της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν μάθω αν έκλεισε ή όχι τελικά θα σας το αποκαλύψω πρώτη, όπως πάντα, μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog! Αναμένετε...