Η Μαρία Μπακοδήμου με θανατηφόρο ντεκολτέ - Σάστισαν στο πλατό του OpenTv

Θα πάθετε πλάκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρία Μπακοδήμου με θανατηφόρο ντεκολτέ - Σάστισαν στο πλατό του OpenTv

Η Μαρία Μπακοδήμου με θανατηφόρο ντεκολτέ. Σάστισαν στο πλατό του OpenTv με την εμφάνιση της, καθώς ήταν πιο εκθαμβωτική από ποτέ. Είναι άλλωστε μια πολύ όμορφη γυναίκα, με εντυπωσιακές αναλογίες που μαγνητίζουν.

Το J2US, το διαγωνιστικό σόου τραγουδιού που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό στην πρεμιέρα του, επιστρέφει δυναμικά απόψε στις 21.00 στο OPEN. Μετά τη διακοπή των γυρισμάτων εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το JUST THE 2 OF US επιστρέφει, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας και του Υπουργείου Υγείας, παρουσία λοιμωξιολόγου στα γυρίσματα.

Δεκατέσσερις επαγγελματίες τραγουδιστές και δεκατέσσερις προσωπικότητες από διάφορους χώρους ετοιμάζονται να «κλέψουν» την παράσταση δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής, για καλό σκοπό! Κάθε εβδομάδα, τα εκρηκτικά ντουέτα θα δίνουν μοναδικό παλμό στη σκηνή του JUST THE 2 OF US παρουσιάζοντας ιδιαίτερες εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών.

Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής θα είναι εκεί για να κρίνουν τους παίκτες και της εμφανίσεις τους.

Το εντυπωσιακό ντεκολτέ της Μαρίας Μπακοδήμου στο Open

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, με εντυπωσιακές αναλογίες που μαγνητίζουν. Η ίδια επέστρεψε πίσω στο πλατό του Open και πραγματικά τους εντυπωσίασε όλους με την εμφάνιση τους.

Φόρεσε μια πράσινη τουαλέτα η οποία είχε ένα θανατηφόρο σκίσιμο μπροστά στο ντεκολτέ και έκλεψε τις εντυπώσεις πραγματικά. Το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα και είμαστε σίγουροι πως ούτε οι τηλεθεατές θα μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της. . Δείτε εδώ και την πιο τρυφερή παρέα που έχει η παρουσιάστρια μαζί της σε αυτή την καραντίνα.

Δείτε την ανάρτηση της: