Φλορίντα Πετρουτσέλι: Το τρυφερό φιλί της κόρης της στην φουσκωμένη της κοιλίτσα

"Σε περιμένουμε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φλορίντα Πετρουτσέλι: Το τρυφερό φιλί της κόρης της στην φουσκωμένη της κοιλίτσα

Ότι πιο τρυφερό είδαμε σήμερα είναι η ανάρτηση που έκανε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία μας έδειξε μια φωτογραφία στην οποία η κορούλα της της δίνει ένα πολύ τρυφερό φιλί στην φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Το νέο μέλος της οικογένειας περιμένει η Φλορίντα Πετρουτσέλι, που θα γεννήσει πολύ σύντομα το δεύτερό της παιδάκι. Η ίδια θέλησε λοιπόν να μοιραστεί ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο, που τράβηξε ο άντρας της. Σε αυτήν την φωτογραφία λοιπόν την βλέπουμε να είναι μαζί με την κορούλα της. Το παιδάκι φαίνεται να περιμένει πως και πως να γεννηθεί το αδελφάκι του.

Μάλιστα η Φλορίντα και ο Άρης Γούτος είχαν και επέτειο πριν μερικές ημέρες και μας συγκίνησε με μια φωτογραφία που επίσης μας έδειξε. Τώρα η παρουσιάστρια θέλησε να πει δυο λόγια για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. "Σε περιμένουμε" έγραψε στην λεζάντα της εικόνας που ακολουθεί, ενώ μας είπε ότι την τράβηξε ο μπαμπάς.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, που μας έδειξε την τρυφερή φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και την κόρη της, είχε πάει στο γιατρό - Τι συνέβη;

Η αγαπημένη παρουσιάστρια σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Λίγο πριν γεννήσει, η Φλορίντα Πετρουτσέλι επισκέφθηκε τον γιατρό της προκειμένου να κάνει τις τελευταίες απαραίτητες εξετάσεις, και έτσι θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Περιμένοντας τον γιατρό για μία από τις τελευταίες μας εξετάσεις. Με ενημέρωσαν χθες πως δεν επιτρέπεται καμία συνοδεία στο ιατρείο (αυτό είναι και το πιο σωστό). Οπότε ήρθα μόνη μου χωρίς τον άντρα μου. Αυτή τη φορά θα τραβήξω εγώ αναμνηστικό βίντεο» έγραψε στο Insta Story της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι ανάρτηση για εξετάσεις