Ο Χρήστος Λούλης εκτός εαυτού - "Δεν μπορώ να αποδείξω πως..."

Άγριο ξέσπασμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Χρήστος Λούλης εκτός εαυτού -

Ο Χρήστος Λούλης βγήκε εκτός εαυτού σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλώντας για την πανδημία και τις δύσκολες στιγμές που ζούμε όλοι μας. Ανάμεσα σε όλα ανέφερε, "Δεν μπορώ να αποδείξω πως έχω δώσει το χέρι. Αλλά και χέρι να είχα δώσει ή να είχα υπογράψει με έναν ιδιώτη, δεν θα μπορούσε να με πληρώσει".

Ο Χρήστος Λούλης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, “Ακραία φαινόμενα” και την Μάιρα Μπάρμπα και τον Γιώργο Ευγενίδη, εξέφρασε τους προσωπικούς του φόβους για την επόμενη μέρα του κορωνοϊού.

Χαρακτηριστικά ο ηθοποιός ανέφερε, “είμαστε ένας κλάδος που ψάχνουμε για δουλειά τρεις φορές τον χρόνο. Δεν έχουμε ατζέντηδες, δεν έχουμε δικηγόρους. Εμείς γνωριζόμαστε. Μιλάμε με κάποιον. “Θες να παίξεις εκεί; Ωραία, το κλείνουμε”. Συμφωνούμε και δίνουμε το χέρι. Έτσι γίνονται αυτά. Εγώ, όμως, δεν μπορώ να αποδείξω πως έχω δώσει το χέρι. Αυτό είναι το θέμα. Αλλά και χέρι να είχα δώσει ή να είχα υπογράψει με έναν ιδιώτη, δεν θα μπορούσε να με πληρώσει όταν του λες, σαν κράτος, ότι δεν γίνεται τίποτα”.

Όλα όσα ανέφερε ο Χρήστος Λούλης για την πανδημία

Άρα πρέπει οι άνθρωποι που είμαστε στον χώρο, όχι μόνο οι ηθοποιοί, όλες οι ειδικότητες που είναι στον χώρο του πολιτισμού και των Τεχνών, με έναν τρόπο να μην μείνουμε στο δρόμο” συμπλήρωσε ο Χρήστος Λούλης.

Ο ίδιος στην συνέχεια προσπάθησε να βάλει σε μια δίκαιη ζυγαριά όλες τις αναταράξεις που έφερε και θα φέρει η κρίση του κορωνοϊού. “Είναι δύσκολο και για εμάς που αναγκαζόμαστε να συμμορφωθούμε και για την κυβέρνηση είναι δύσκολο να τα συνταιριάξει όλα αυτά και να σχεδιάσει. Αλλά πρέπει να αποκτούμε συνέχεια μια κουλτούρα επικοινωνίας, ο ένας να ακούει τον άλλον και να μην υπάρχει αυτή η αίσθηση ότι είμαστε πολιτισμός.

Χρήστος Λούλης πανδημία ξέσπασμα

Επειδή πάντα, ξέρετε, ο κλάδος μου ήταν λιγάκι παραμελημένος και έχει πάντα ένα παράπονο. Πάντα νιώθουμε πως είμαστε λίγο στην απ’ έξω και τώρα με όλα αυτά μέτρα, μην έχοντας τον Πρωθυπουργό να λέει “οι άνθρωποι αυτοί” και μην αναφέροντας καθόλου τον κλάδο, νιώσαμε λιγάκι παράπονο”. Οριστική ανακοίνωση ωστόσο μας ήρθε από την Κεραμέως για τις Πανελλήνιες. Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε για το μέλλον των σχολείων.