Συνεργασία "φωτιά" για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου - Το βίντεο με πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Κόντεψε να πέσει το instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνεργασία

Συνεργασία "φωτιά" έχουμε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου που δεν περίμενε κανείς. Δείτε το βίντεο με πρώην παίκτρια του My Style Rocks που έριξε τα social media, και έκανε τα σχόλια να πέσουν βροχή.

Οι δυο κυρίες πέρα από συνεργάτιδες, είναι και πολύ καλές φίλες, αφού η Έλενα Χριστοπούλου μανατζάρει εδώ και χρόνια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έχουν μία άριστη συνεργασία μεταξύ τους.

Πολύς λόγος έχει γίνει ωστόσο τον τελευταίο καιρό γύρω από το αν τελικά θα δούμε την Ηλιάνα Παπαγεψργίου στον νέο κύκλο του GNTM, μιας και έχει ήδη αποχωρήσει από το ριάλιτι η Έλενα Χριστοπούλου.

Πολλά έχουν ακουστεί ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, με τις δυο τους να πραγματοποιούν ακόμα μια συνάντηση με την οποία θέλησαν να δώσουν λίγη χαρά στους ακόλουθούς τους.

Δείτε το βίντεο με την συνεργασία "φωτιά" για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου

Χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε στο ποστ της, "Pizza day! Σπιτική πίτσα με το family! Με έτοιμο προζύμι thebakersgr με αγάπη, χαρά, φαντασία και πολύ γέλιο! Αν δεν έχεις φτιάξει ούτε εσύ πίτσα ξανά δες το βίντεο, μάθε ότι μπορείς και γέλα με την ψυχή σου! elena_hristopoulou vassiliki_roussou"

Τι σχολίασε ωστόσο η Βίκυ Καγιά για το unfollow της Έλενας Χριστοπούλου

Μιλώντας για την "πρώην" φίλη της, η ίδια τόνισε πως όλη αυτή η κατάσταση την έχει στεναχωρήσει από τη μια γιατί δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, ούτε το πιο ωραίο εκεί που είναι ήρεμη με τα παιδιά της να δέχεται τηλεφωνήματα και να την ρωτάνε όλοι σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως παραμένει ένας απλός θεατής στην όλη υπόθεση και πως της εύχεται τα καλύτερα μόνο. Όσον αφορά την καθημερινότητά της, η Βίκυ Καγιά ανέφερε ότι περνάει αρκετό χρόνο με τα μικρά της και το προσπαθεί να τα βοηθήσει με το διάβασμα, αν και ο μικρός της γιος της λέει πως η καθηγήτριά του είναι καλύτερη από εκείνη. Δείτε όλα όσα ανέφερε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο.