Αδιανόητο περιστατικό στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου - Της έκλεισε την γραμμή ο πάτερ Σεραφείμ

"Παγωτό" όλοι στο πλατό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο περιστατικό στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου - Της έκλεισε την γραμμή ο πάτερ Σεραφείμ

Αδιανόητο περιστατικό συνέβη σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, καθώς της έκλεισε την γραμμή ο πάτερ Σεραφείμ και τους άφησε όλους "παγωτό" στο πλατό.

Ο ίδιος ομολόγησε πως κοινώνησε πιστούς παρά τις απαγορεύσεις προς προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.

Συγκεκριμένα ανέφερε, “έκρυβα το άγιο δισκοπότηρο σε… ψωμί και μήλα για να μη με καταδώσουν συμπλεγματικοί γείτονες”. Στην εκπομπή ωστόσο ήταν και ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος που εξέφρασε την άποψη του για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Όσα είπε ο πάτερ Σεραφείμ στην Τατιάνα Στεφανίδου

Κυρία Στεφανίδου εν πρώτης να εκφράσω τη διαμαρτυρία μου γιατί δεν με ενημερώσατε ότι θα έχω συνδιάλεξη, την παρουσία κάποιου άλλου ανθρώπου χωρίς συνεργάτες σας να μου πουν ποιος θα είναι αυτός. Δεύτερον, να πω ότι ο κύριος έθεσε τα θέματα πολύ λαϊκιστικά και αυτό δεν είναι σοβαρότητα. Να συνεχίσω λέγοντας ότι ο πρώτος νεκρός πέθανε από τον συγχρωτισμό μέσα σε μία εκδρομή και την χρήση ξενοδοχειακής μονάδας την οποία είχαν χρησιμοποιήσει κρούσματα προηγουμένως. Από κει και πέρα θα σας παρακαλέσω, εφόσον έχετε κάποια ερώτηση να την κάνετε, αλλιώς θα αποχωρήσω της εκπομπής σας διαμαρτυρόμενος για το ότι με φέρατε να μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος θέλει απλά να εμφανίζεται και να δίνει το παρών χωρίς να έχει να πει τίποτα” ανέφερε κατά λέξη ο πατήρ Σεραφείμ.

Τατιάνας Στεφανίδου πάτερ Σεραφείμ τηλεφωνική επικοινωνία

Αμέσως μετά η παρουσιάστρια απάντησε στον ιερέα που, χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να τον κρατήσει στη σύνδεση, “Θεωρώ ότι το να μπορούμε να ακούσουμε την άλλη άποψη και να τη διαχειριστούμε, είναι και αυτό στο πλαίσιο της αγάπης για τον συνάνθρωπο”. Παρόλα αυτά, δείτε το βίντεο που ανέβασε η Τατιάνα Στεφανίδου! Είναι τόσο τρυφερό βίντεο, που θα λιώσετε. Ακόμα το σκέφτεστε;