J2US: Ο Ετεοκλής Παύλου ράπαρε! Φανταστική στο πλευρό του η Ελένη Χατζίδου

Τους ενθουσίασαν όλους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: Ο Ετεοκλής Παύλου ράπαρε! Φανταστική στο πλευρό του η Ελένη Χατζίδου

To J2US επέστρεψε και είναι πιο λαμπερό και κεφάτο από ποτέ. Και αυτό φάνηκε και από τον Ετεοκλή Παύλου, ο οποίος ράπαρε στην σκηνή και σκόρπισε εγκεφαλικά! Φυσικά στο πλευρό του ήταν η Ελένη Χατζίδου πιο φανταστική από ποτέ.

Οι ευτυχισμένοι γονείς, στο πρώτο live του σόου ερμήνευσαν το τραγούδι "Ο χορός", ωστόσο αυτή τη φορά έκανα την ανατροπή και όπως ανέφερε και η ίδια η Ελένη Χατζίδου, το έκαναν γιατί ήθελαν να δοκιμαστούν σε όλα τα είδη μουσικής.

Ψάχνω τριγύρω μου και προσπαθώ να σε βρω σε μια παλιά Ντισκοτέκ, τραγούδησαν προκαλώντας πολλά θετικά σχόλια από τους κριτές και το κοινό που βρίσκεται σπίτι και σχολιάζει μέσα από τα social media.

Δείτε τον Ετεοκλή Παύλου να ραπάρει στο πλευρό της Ελένης Χατζίδου

Οι δυο τους μοιράστηκαν μία διαφορετική εκδοχή τους και από ότι φαίνεται, πέτυχε. Δείτε την εμφάνισή τους στο παρακάτω βίντεο.

Σπουδαία κίνηση από το J2US του Open

To Just The 2 of Us του Open, προέβη σε μία πραγματικά σπουδαία κίνηση με τη επανέναρξη του show, μιας και στηρίζει με το έπαθλό του, το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και το νοσοκομείο Σωτηρία.

Το Just The 2 of Us, το σόου που ενώνει σε ένα κοινό καλό σκοπό 28 celebrities, 14 επαγγελματίες τραγουδιστές και 14 προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους, φέτος επικεντρώνεται στην ενίσχυση νοσοκομειακών μονάδων.

Το έπαθλο του ζευγαριού που θα κερδίσει στο J2US, όπως ανακοινώθηκε στην πρεμιέρα από τον Νίκο Κοκλώνη, θα διατεθεί για την αγορά θερμοκοιτίδων για το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ενώ κυκλοφόρησε και spoiler για το ζευγάρι που αποχωρεί.

Όμως η προσφορά δεν σταματά εκεί. Παίκτες και παραγωγή αποφάσισαν να συγκεντρώσουν ένα επιπλέον ποσό για την αγορά αναλώσιμων και ιατροφαρμακευτικού υλικού για νοσοκομείο αναφοράς Σωτηρία, που υποδέχεται ύποπτα κρούσματα και αντιμετωπίζει επιβεβαιωμένα περιστατικά κορωνοϊού, με στόχο να ενισχύσει τους γιατρούς και νοσηλευτές, που την περίοδο της πανδημίας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της άνισης μάχης με τον COVID-19.

Κάθε ζευγάρι, για κάθε επεισόδιο που θα παραμένει στο παιχνίδι, θα διαθέτει ένα ποσό για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σωτηρία. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα ανακοινωθεί στον τελικό του J2US.