J2US: Λύγισε on stage η Χριστίνα Βραχάλη - Δεν μπόρεσε να κρατηθεί

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: Λύγισε on stage η Χριστίνα Βραχάλη - Δεν μπόρεσε να κρατηθεί

Το J2US επέστρεψε, και εκτός από λάμψη και χαρά έφερε και αρκετή συγκίνηση. Λύγισε on stage η Χριστίνα Βραχάλη, καθώς δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο και ξέσπασε. Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο;

Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Λιβάνης ερμήνευσαν το τραγούδι “Το σ’ αγαπώ”, το οποίο είναι σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.

Πριν αρχίσουν τις πρόβες, αλλά και μετά μπροστά στην κριτική επιτροπή, μόλις η Χριστίνα άκουσε ποιο τραγούδι θα πουν, ξέσπασε σε δάκρυα.

Όλα όσα αποκάλυψε η Χριστίνα Βραχάλη στο J2US

Η ίδια αποκάλυψε τον λόγο που λύγισε και την συγκλονιστική ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο τραγούδι. «Είναι ένα τραγούδι που έχει σηματοδοτήσει μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μας. Το έχει γράψει η αδερφή μου, ήταν μια πολύ δύσκολη συγκυρία όταν γράφτηκε.

Απλά ήθελε να το πετάξει γιατί δεν της άρεσε και το βρήκα τσαλακωμένο το χαρτάκι. Ήταν η χρονική στιγμή εκείνη που βρέθηκε πολύ σημαντική για εκείνη κυρίως και κατ’ επέκταση για μένα και την οικογένειά μου».

Πριν από αυτό είχαμε και παρατήρηση του Σταμάτη Φασουλή σε παίκτη

To J2US επέστρεψε και είναι πιο λαμπερό και κεφάτο από ποτέ. Ωστόσο μια παρατήρηση του Σταμάτη Φασουλή σε παίκτη τους "πάγωσε" όλους για ένα λεπτό, χάνοντας το κέφι της βραδιάς.

Η γνωστή παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ήταν καλύτερη από την προηγούμενη φορά, κάτι που της επεσήμαναν και οι κριτές, ωστόσο, ο Σταμάτης Φασουλής θέλησε να τονίσει κάτι που είχε συμβεί την προηγούμενη φορά και καλό θα ήταν να είχε αποφευχθεί, ενώ κυκλοφόρησε και spoiler για το ζευγάρι που αποχωρεί.

H παρατήρηση του Σταμάτη Φασουλή στο J2US

ΣΤ.Φ.: Μη με ξαναπλησιάσεις όπως την άλλη φορά στην τηλεόραση, γιατί δεν ήταν ευγενικό την ώρα που μιλάω στην τηλεόραση να έρθεις και να μπεις.

Κ.ΣΠ.: Συγγνώμη!

ΣΤ.Φ.: Μιλάνε δύο άνθρωποι στην τηλεόραση και αγκαλιάζεις τον έναν και τους διακόπτεις για να πεις “είστε αυστηρός μαζί μου” στην κάμερα; Αν και ήσουν πολύ γλυκιά.

Κ.ΣΠ.: Συγνώμη! Δεν υπήρχαν τότε τα μέτρα ασφαλείας.

ΣΤ.Φ.: Το ξέρω. Δεν είναι θέμα μέτρων ασφαλείας, είναι μέτρα συμπεριφοράς. Σε φιλώ πολύ!