J2US: Σοκ με την Χριστίνα Παππά on stage - «Δεν νιώθω καλά»

Έπαθε κρίση πανικού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: Σοκ με την Χριστίνα Παππά on stage - «Δεν νιώθω καλά»

Σοκ προκλήθηκε με το J2US και την Χριστίνα Παππά on stage, η οποία αποκάλυψε πως έπαθε κρίση πανικού και τόνισε μπροστά στους κριτές, «Δεν νιώθω καλά».

“Είσαι παιδί μου πειρασμός” τραγούδησαν στο δεύτερο live του J2US η Χριστίνα Παππά και ο Κωνσταντίνος Φραντζής. Η γνωστή ηθοποιός, όμως, δεν αισθανόταν καθόλου καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισής της, κάτι που αποκάλυψε αμέσως αφού τέλειωσε η κριτική της και ανέφερε πως την είχε πιάσει αδιαθεσία πριν ξεκινήσουν τον διαγωνισμό.

Όλα όσα ανέφερε η Χριστίνα Παππά για την αδιαθεσία της στο J2US

«Να σας πω κάτι, με έπιασε μια κρίση πανικού και με το ζόρι τώρα αναπνέω. Δεν νιώθω και πολύ καλά σήμερα. Με έχει πιάσει μια δυο μέρες τώρα και με το ζόρι αναπνέω. Θα βάλω τα κλάματα από το άγχος… Φοβάμαι μη λιποθυμήσω και κρατιέμαι με το ζόρι», είπε η Χριστίνα Παππά.

Χριστίνα Παππά Just the 2 of us αδιαθεσία

Πριν από αυτό είχαμε και παρατήρηση του Σταμάτη Φασουλή σε παίκτη

To J2US επέστρεψε και είναι πιο λαμπερό και κεφάτο από ποτέ. Ωστόσο μια παρατήρηση του Σταμάτη Φασουλή σε παίκτη τους "πάγωσε" όλους για ένα λεπτό, χάνοντας το κέφι της βραδιάς.

Η γνωστή παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ήταν καλύτερη από την προηγούμενη φορά, κάτι που της επεσήμαναν και οι κριτές, ωστόσο, ο Σταμάτης Φασουλής θέλησε να τονίσει κάτι που είχε συμβεί την προηγούμενη φορά και καλό θα ήταν να είχε αποφευχθεί, ενώ κυκλοφόρησε και spoiler για το ζευγάρι που αποχωρεί.

ΣΤ.Φ.: Μη με ξαναπλησιάσεις όπως την άλλη φορά στην τηλεόραση, γιατί δεν ήταν ευγενικό την ώρα που μιλάω στην τηλεόραση να έρθεις και να μπεις.

Κ.ΣΠ.: Συγγνώμη!

ΣΤ.Φ.: Μιλάνε δύο άνθρωποι στην τηλεόραση και αγκαλιάζεις τον έναν και τους διακόπτεις για να πεις “είστε αυστηρός μαζί μου” στην κάμερα; Αν και ήσουν πολύ γλυκιά.

Κ.ΣΠ.: Συγνώμη! Δεν υπήρχαν τότε τα μέτρα ασφαλείας.

ΣΤ.Φ.: Το ξέρω. Δεν είναι θέμα μέτρων ασφαλείας, είναι μέτρα συμπεριφοράς. Σε φιλώ πολύ!