J2US: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε στο αποψινό επεισόδιο

Ποιος δεν τα κατάφερε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε στο αποψινό επεισόδιο

Το J2US γύρισε μετά το μίνι break λόγω πανδημίας, και με την επιστροφή του έφερε και την πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι. Δυστυχώς ένας παίκτης αποχώρησε στο αποψινό επεισόδιο και χαιρέτησε μια για πάντα την σκηνή.

Η αλήθεια είναι πως όλοι οι παίκτες ήταν αρκετά δυνατοί σήμερα, με πολλούς μάλιστα να συγκεντρώνουν θετικά σχόλια από τους κριτές. Να σημειώσουμε εδώ, πως το κοινό έλειπε, μιας και ακόμα δεν είναι ασφαλές να υπάρχει συνωστισμός σε κλειστούς χώρους.

Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US

Ωστόσο αν και όλοι απέδειξαν το ταλέντο τους, ένα ζευγάρι έπρεπε να φύγει και αυτό ήταν η η Χριστίνα Παππά με τον Κωνσταντίνο Φραντζή, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με τους, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Χρήστο Ζώτο και Τρύφωνα Σαμαρά - Χαρά Βέρρα. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εμφάνισή της που δεν εντυπωσίασε τόσο τελικά τους κριτές, ενώ σας έχουμε και το γλέντι που επικράτησε στο twitter με τον Τρύφωνα Σαμαρά και τους υπόλοιπους παίκτες.

Σοκ με την Χριστίνα Παππά on stage

Σοκ προκλήθηκε με το J2US και την Χριστίνα Παππά on stage, η οποία αποκάλυψε πως έπαθε κρίση πανικού και τόνισε μπροστά στους κριτές, «Δεν νιώθω καλά».

“Είσαι παιδί μου πειρασμός” τραγούδησαν στο δεύτερο live του J2US η Χριστίνα Παππά και ο Κωνσταντίνος Φραντζής. Η γνωστή ηθοποιός, όμως, δεν αισθανόταν καθόλου καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισής της, κάτι που αποκάλυψε αμέσως αφού τέλειωσε η κριτική της και ανέφερε πως την είχε πιάσει αδιαθεσία πριν ξεκινήσουν τον διαγωνισμό.

Όλα όσα ανέφερε η Χριστίνα Παππά για την αδιαθεσία της στο J2US

«Να σας πω κάτι, με έπιασε μια κρίση πανικού και με το ζόρι τώρα αναπνέω. Δεν νιώθω και πολύ καλά σήμερα. Με έχει πιάσει μια δυο μέρες τώρα και με το ζόρι αναπνέω. Θα βάλω τα κλάματα από το άγχος… Φοβάμαι μη λιποθυμήσω και κρατιέμαι με το ζόρι», είπε η Χριστίνα Παππά.