J2US highlights: Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση, τα δάκρυα και ο παίκτης που αποχώρησε

Όλα όσα έγιναν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US highlights: Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση, τα δάκρυα και ο παίκτης που αποχώρησε

Σας έχουμε όλα τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του J2US. Όλα όσα έγιναν στο φαντασμαγορικό show. Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά, τα δάκρυα και φυσικά η αποχώρηση ενός παίκτη. Ας τα δούμε λοιπόν!

Απ'όλα είχε χθες το show με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει μια εντυπωσιακή έναρξη. Ας δούμε όλα τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο. Τι συνέβη;

Η φαντασμαγορική έναρξη του J2US

Μετά τη διακοπή των γυρισμάτων εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το μουσικό σόου επέστρεψε, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας.

Δεκατέσσερις επαγγελματίες τραγουδιστές και δεκατέσσερις προσωπικότητες από διάφορους χώρους ετοιμάστηκαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα, ώστε να μας κρατήσουν συντροφιά αυτές τις δύσκολες μέρες, και για να μαζευτούν επί σκηνής, για καλό σκοπό.

Και φυσικά η αποψινή έναρξη έκρυβε πολλές εκπλήξεις από την αρχή της, όπου οι χορευτές εμφανίστηκαν στη σκηνή χορεύοντας τραγούδια από Tik Tok ενώ αμέσως μετά εμφανίστηκε ο Νίκος Κοκλώνης τραγουδώντας για πρώτη φορά στην σκηνή.

Highlight στο J2US το τραγούδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Μπορεί η αρχή του σόου να ήταν φαντασμαγορική, ωστόσο η μοναδική εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου άφησε τους κριτές άφωνους και το κοινό που βρίσκεται σπίτι και σχολιάζει μέσω κοινωνικών δικτύων.

Η ίδια όχι μόνο τραγούδησε και έκλεψε τις εντυπώσεις με τον παρτενέρ της, αλλά μας έδειξε και την απίστευτη και αδυνατισμένη σιλουέτα της, την οποία και φρόντιζε όσο καιρό ήταν σε καραντίνα. Μέσα σε όλα ανέφερε μάλιστα πως δεν έκανε κάποια πρόβα όσο ήταν σπίτι της, ωστόσο ήρθε γεμάτο κέφι στο πλατό για να μοιράσει χαρούμενες στιγμές στο κοινό που παρακολουθεί από το σπίτι και θέλει να ξεσκάσει λιγάκι.

Δείτε το βίντεο με το τραγούδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που "έριξε" τα social media, και βαθμολογείστε μόνοι σας. Τι λέτε;

Ράπαρε ο Ετεοκλής Παύλου στο Just the 2 of Us

Οι ευτυχισμένοι γονείς, στο πρώτο live του σόου ερμήνευσαν το τραγούδι "Ο χορός", ωστόσο αυτή τη φορά έκανα την ανατροπή και όπως ανέφερε και η ίδια η Ελένη Χατζίδου, το έκαναν γιατί ήθελαν να δοκιμαστούν σε όλα τα είδη μουσικής.

Ψάχνω τριγύρω μου και προσπαθώ να σε βρω σε μια παλιά Ντισκοτέκ, τραγούδησαν προκαλώντας πολλά θετικά σχόλια από τους κριτές και το κοινό που βρίσκεται σπίτι και σχολιάζει μέσα από τα social media.

Οι δυο τους μοιράστηκαν μία διαφορετική εκδοχή τους και από ότι φαίνεται, πέτυχε. Δείτε την εμφάνισή τους στο παρακάτω βίντεο.

Μια σημαντική παρατήρηση από τον Σταμάτη Φασουλή

Η γνωστή παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ήταν καλύτερη από την προηγούμενη φορά, κάτι που της επεσήμαναν και οι κριτές, ωστόσο, ο Σταμάτης Φασουλής θέλησε να τονίσει κάτι που είχε συμβεί την προηγούμενη φορά και καλό θα ήταν να είχε αποφευχθεί.

ΣΤ.Φ.: Μη με ξαναπλησιάσεις όπως την άλλη φορά στην τηλεόραση, γιατί δεν ήταν ευγενικό την ώρα που μιλάω στην τηλεόραση να έρθεις και να μπεις.

Κ.ΣΠ.: Συγγνώμη!

ΣΤ.Φ.: Μιλάνε δύο άνθρωποι στην τηλεόραση και αγκαλιάζεις τον έναν και τους διακόπτεις για να πεις “είστε αυστηρός μαζί μου” στην κάμερα; Αν και ήσουν πολύ γλυκιά.

Κ.ΣΠ.: Συγνώμη! Δεν υπήρχαν τότε τα μέτρα ασφαλείας.

ΣΤ.Φ.: Το ξέρω. Δεν είναι θέμα μέτρων ασφαλείας, είναι μέτρα συμπεριφοράς. Σε φιλώ πολύ!

Δείτε ωστόσο και το γλέντι που έγινε στο Twitter. Τι σχολιάσαν οι χρήστες;

Σοκ με την Χριστίνα Παππά on stage

“Είσαι παιδί μου πειρασμός” τραγούδησαν στο δεύτερο live του J2US η Χριστίνα Παππά και ο Κωνσταντίνος Φραντζής. Η γνωστή ηθοποιός, όμως, δεν αισθανόταν καθόλου καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισής της, κάτι που αποκάλυψε αμέσως αφού τέλειωσε η κριτική της και ανέφερε πως την είχε πιάσει αδιαθεσία πριν ξεκινήσουν τον διαγωνισμό.

«Να σας πω κάτι, με έπιασε μια κρίση πανικού και με το ζόρι τώρα αναπνέω. Δεν νιώθω και πολύ καλά σήμερα. Με έχει πιάσει μια δυο μέρες τώρα και με το ζόρι αναπνέω. Θα βάλω τα κλάματα από το άγχος… Φοβάμαι μη λιποθυμήσω και κρατιέμαι με το ζόρι», είπε η Χριστίνα Παππά.

Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα βγήκαν στη σκηνή και τραγούδησαν “Βγάλε το μαντήλι”, ωστόσο ο τρόπος που το έκαναν και η εμφάνιση του κομμωτή, έκανε έξαλλους τη Δέσποινα Βανδή και τον Σταμάτη Φασουλή.

Το μουσικό ζευγάρι κατάφερε για ακόμα μία φορά να γεμίσει το εντυπωσιακό πλατό με ενέργεια και πολύ κέφι, ωστόσο όπως φάνηκε αυτό δεν ήταν αρκετό.

Όλο αυτό που είδα δεν το βρίσκω χαριτωμένο, δεν μου αρέσει. Είπες ένα παραδοσιακό τραγούδι, φορώντας μια παραδοσιακή φουστανέλα… Για τη δική μου αισθητική όλο αυτό δεν μου ταιριάζει. Μην το ξανακάνεις με το να ακουμπάς στην παράδοση. Σε οτιδήποτε άλλο μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία στην ελληνική μουσική και στην ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Την επόμενη φορά που θα ακουμπήσεις ένα τραγούδι παραδοσιακό, οι επιλογές σου πρέπει να είναι τέτοιες ώστε να φαίνεται ότι δεν το κοροϊδεύεις. Είναι εμπαιγμός αυτό το πράγμα. Θες να μιλήσουμε σοβαρά; Δεν είναι σωστό αυτό ούτε για σένα, ούτε για τους ανθρώπους που μπορεί να σημαίνει πολλά η φουστανέλα. Πρόσεχε γιατί μπορεί να “καείς” από μόνος σου. Πρόσεχε λίγο, ειδικά ότι έχει σχέση με την ελληνική παράδοση», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Ενώ ο Σταμάτης Φασουλής, συμπλήρωσε, «Να τραγουδήσεις σωστά τουλάχιστον, να μάθεις τους στίχους, να κάνεις περισσότερες πρόβες. Τώρα μιλάω εγώ, άστο εσύ. Τον έχεις πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ, δεν έμαθες καν τις δύο βασικές νότες. Τι έμαθες; Σκ…ά τα έκανες. Για σοβάρεψε λίγο για να γίνεις πιο χαριτωμένος. Καίγεσαι πια, ξεπερνάς το “χαριτωμένο”…».

Τότε ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέφερε, «Στεναχωρήθηκα. Δεν μπορώ εγώ να τιμήσω τη χώρα μου, βάζοντας μια στολή; Δεν το αξίζω, δηλαδή; Μου λέτε ότι προσπάθησα να κατατροπώσω την ελληνική παράδοση, κάτι πρέπει να πω κι εγώ να υποστηρίξω τον εαυτό μου.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το J2US

Η αλήθεια είναι πως όλοι οι παίκτες ήταν αρκετά δυνατοί σήμερα, με πολλούς μάλιστα να συγκεντρώνουν θετικά σχόλια από τους κριτές. Να σημειώσουμε εδώ, πως το κοινό έλειπε, μιας και ακόμα δεν είναι ασφαλές να υπάρχει συνωστισμός σε κλειστούς χώρους.

Ωστόσο αν και όλοι απέδειξαν το ταλέντο τους, ένα ζευγάρι έπρεπε να φύγει και αυτό ήταν η η Χριστίνα Παππά με τον Κωνσταντίνο Φραντζή, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με τους, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Χρήστο Ζώτο και Τρύφωνα Σαμαρά - Χαρά Βέρρα. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εμφάνισή της που δεν εντυπωσίασε τόσο τελικά τους κριτές, ενώ σας έχουμε και το γλέντι που επικράτησε στο twitter με τον Τρύφωνα Σαμαρά και τους υπόλοιπους παίκτες.