Θα σαστίσεις με την θέα από το σπίτι της Βίκυς Καγιά - Βλέπει όλο θάλασσα

Απίστευτη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα σαστίσεις με την θέα από το σπίτι της Βίκυς Καγιά - Βλέπει όλο θάλασσα

Θα σαστίσεις με την θέα από το σπίτι της Βίκυς Καγιά, καθώς βλέπει όλο θάλασσα. Είναι εντυπωσιακή και σε κάνει να ταξιδεύεις με το γαλάζιο που κοιτάς. Πραγματικά μας ενθουσίασε το θέαμα από τον κήπο της παρουσιάστριας.

Η Βίκυ Καγιά βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό, τα δικά της άτομα αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους, όπως και εκείνη που σκέφτηκε έναν τρομερό τρόπο για να δώσει λίγη χαρά αυτές τις κρίσιμες ημέρες.

Συγκεκριμένα η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει κάποια στιγμιότυπα από την νέα της καθημερινότητα την Πρωτομαγιά και να τις μοιραστεί με τους αγαπημένους της θαυμαστές, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι δημοσίευσε και την θέα που έχει από το κήπο ή το μπαλκόνι της και είναι πραγματικά εντυπωσιακή και σε κάνει να ταξιδεύεις με το γαλάζιο που κοιτάς. Ωστόσο δες και αυτή την φωτογραφία από το παρελθόν η Βίκυ Καγιά είναι αγνώριστη

Δείτε την ανάρτηση:

Βίκυ Καγιά θέα σπίτι

Λίγα λόγια για την Βίκυ Καγιά

Ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Το 1995 έπαιξε σε διαφήμιση για την πορτοκαλάδα Ήβη. Το 1997, σε ηλικία 19 ετών, ήταν το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης των σοκοφρετών Amaretti της Tottis-Bingo.

Σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling, γι' αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της. Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης για αρκετά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.