Κωνσταντίνου και Ελένης: Θα σας πέσει το σαγόνι μόλις δείτε πως είναι σήμερα το Χρυσάνθεμο

Μείναμε άφωνοι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνου και Ελένης: Θα σας πέσει το σαγόνι μόλις δείτε πως είναι σήμερα το Χρυσάνθεμο

Μια θέα έχει γίνει η κοπέλα που έπαιξε το Χρυσάνθεμο στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης και εμείς σας έχουμε φωτογραφίες. Πλέον φυσικά δεν είναι ένα μωράκι, αλλά έχει μεγαλώσει και είναι πραγματικά κούκλα. Μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Δεν πιστεύαμε στα μάτια όταν είδαμε πως είναι στα 22 της χρόνια η κοπέλα που έπαιξε το Χρυσάνθεμο στην αγαπημένη κωμική σειρά. Σε εκείνο το επεισόδιο η Ελένη έπρεπε να προσέχει το μωράκι της φίλης της, το οποίο και ονομαζόταν "Χρυσάνθεμο΄".

Η Αναστασία Κοζαδίνου-Μέτση λοιπόν είναι πλέον 22 χρονών και σπουδάζει Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

Αναστασία Κοζαδίνου-Μέτση Χρυσάνθεμο

Αναστασία Κοζαδίνου-Μέτση

Ορίστε και ένα απόσπασμα από το συγκεκριμένο επεισόδιο

Δείτε ωστόσο και ποιος παίκτης του Survivor είχε παίξει στην γνωστή σειρά. Μέιναμε.

Τι αποκάλυψη είχε κάνει η Ελένη Ράντου για το Κωνσταντίνου και Ελένης, που μας έπεσε τώρα το σαγόνι με το Χρυσάνθεμο;

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπή του Happy Day και αναφέρθηκε στην σειρά σταθμό στην καριέρα της. Μάλιστα, αποκάλυψε το λόγο που δεν γυρίστηκε η τρίτη σεζόν και σταμάτησε στην δεύτερη.

«Είναι βλακείες ότι αρνήθηκα το να συνεχιστεί για τρίτη σεζόν το Κωνσταντίνου και Ελένης. Ούτε πολλά λεφτά παίρναμε, ούτε πολλά λεφτά θα παίρναμε. Δεν κινήθηκα ποτέ με οικονομικό άξονα γύρω από τις δουλειές.

.Απλά ένιωσα πως είχε τόσο πολύ δέσει αυτή η ομάδα και είχε φτάσει στο πικ της συνεργασίας, που με τρόμαζε ότι μπορεί μια επόμενη χρονιά μπορεί να μην ήταν τόσο δεμένη όσο η προηγούμενες. Εγώ θυμάμαι να είναι από όλους συμφωνημένο να τελειώσει στη δεύτερη χρονιά και δε θυμάμαι να είχε γίνει καμία σοβαρή μεγάλη κουβέντα να πάει και τρίτη χρονιά» τόνισε η Ελένη Ράντου για την σειρά του ΑΝΤ1.

Να πούμε πως αρχικά δεν ήταν να παίξει η Ράντου στην σειρά, αλλά μια άλλη ηθοποιός και δεν πάει το μυαλό σας.