Παίκτης του Survivor έπαιξε σε σειρά του ΑΝΤ1 και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς - Δεν είναι ο Χρανιώτης

Και ήταν αγνώριστος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παίκτης του Survivor έπαιξε σε σειρά του ΑΝΤ1 και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς - Δεν είναι ο Χρανιώτης

Μπορεί η αγαπημένη σειρά, Κωνσταντίνου και Ελένης να έχει παίξει σε άπειρες επαναλήψεις στον ΑΝΤ1, ωστόσο αυτό που μάλλον δεν πήρε κανείς χαμπάρι είναι ότι σε ένα επεισόδιο, είχαμε δει να κάνει guest ένας παίκτης του Survivor και όχι δεν αναφερόμαστε στον Γιώργο Χρανιώτη.

Το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι μία από τις σειρές που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, ενώ πολλοί ήταν οι ηθοποιοί που έκαναν εκεί την πρώτη τους εμφάνιση.

Ένας από αυτούς και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, αλλά και ο πρώην παίκτης του Survivor, Στέλιος Κρητικός. Μπορεί κανείς να μην τον είχε προσέξει τότε, ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός συμμετείχε στο επεισόδιο «Καλή Σαμαρείτης» και υποδύθηκε τον φρουρό της «Λέσχης Επιστημόνων».

Τον Στέλιο Κρητικό τον είδαμε στη σκηνή όπου οι πρωταγωνιστές της σειράς πηγαίνουν στην χαρτοπαικτική λέσχη, όπου συναντούν το φλερτ του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού και αυτό που μπορούμε να πούμε με μεγάλη σιγουριά, είναι πως δεν έχει καμία σχέση με τώρα.

Με καστανά και μακριά μαλλιά, ο Στέλιος Κρητικός μοιάζει να είναι ένας άλλος σε αυτό το στιγμιότυπο από την επιτυχημένη σειρά του ANT1.

Στέλιος Κρητικός Κωνσταντίνου και Ελένης

Ποιος είναι ο Στέλιος Κρητικός

Ο Στέλιος Κρητικός είναι Έλληνας ηθοποιός και ποδοσφαιριστής.

Γεννήθηκε το 1973 στη Ρόδο όπου και μεγάλωσε. Σε νεαρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο μετακομίζοντας στην Αθήνα όπου αγωνίστηκε με διάφορες ομάδες. Στα τέλη της δεκαετίας του 1990 αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά και με την υποκριτική.

Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στις ομάδες Φοίβος Κρεμαστής, Μαρκό Μαρκόπουλου, Γλυκά Νερά και Παράδεισος Αμαρουσίου. Το 2006, κατέκτησε το Παγκόσμιο Κυπέλλο στο 6Χ6 στη Γερμανία.

Ως ηθοποιός έχει λάβει μέρος σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Επιθυμίες», «Φιλοδοξίες», «Τα κορίτσια του μπαμπά», «L.A.P.D.» και άλλες. Στο θέατρο συνεργάστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή από το 2009 μέχρι το 2016 σε διάφορες παραστάσεις. Έκτος από την συνεργασία τους σε θεατρικά έργα, συνεργάστηκαν και στις τηλεοπτικές εκπομπές «Mega με μία» και «One Mark Show». Το 2018, έλαβε μέρος στο reality επιβίωσης «Survivor Greece» όπου κατέκτησε την 16η θέση στην τελική κατάταξη. Τη σεζόν 2019-2020, συμμετείχε μαζί με τον γιο του Μιχαήλ-Άγγελο στο ταξιδιωτικό reality του Star Channel «Globetrotters»