Ντίνος Καρύδης: Η άγνωστη φωτογραφία από το παρελθόν για τα γενέθλια του Θοδωρή Αθερίδη

Έστειλε τις ευχές του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντίνος Καρύδης: Η άγνωστη φωτογραφία από το παρελθόν για τα γενέθλια του Θοδωρή Αθερίδη

Μια φωτογραφία από το παρελθόν ανέβασε με αφορμή τα γενέθλια του Θοδωρή Αθερίδη, ο Κώστας Καρύδης. δείτε την όμορφη ανάρτηση που έκανε και τα όσα λέει στον αγαπημένο ηθοποιό και σύντροφο της κόρης του.

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα (3/5) ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Ντίνος Καρύδης θέλησε να του ευχηθεί, αναρτώντας μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον ηθοποιό μαζί με την Σμαράγδα Καρύδη.

Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε με αυτήν την ανάρτηση που έκανε να στείλει τις ευχές του στον σύντροφο της κόρης του Σμαράγδας. Μάλιστα έγραψε και ένα σχόλιο για τα όσα περνάμε αυτές τις ημέρες, ενώ να πούμε ότι στην φωτογραφία είναι και η φίλη του ζευγαριού, Ευγενία Σαμαρά.

Στην φωτογραφία που μας γυρνά λίγο πίσω στο παρελθόν και οι τρεις τους φαίνονται πολύ χαρούμενοι με τον ηθοποιό να γράφει δε, χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας ότι: "Πολύχρονος Θοδωρή.. Πάντα δημιουργικός.Εδώ στη φωτογραφία, όταν τα παιδία παίζει , η ζωη ξαναγίνεται ωραία όπως π.κ.=προ κορονο'ι'ού!".. Δείτε ωστόσο και τι ανάρτηση είχε κάνει για τον μπαμπά της η Σμαράγδα Καρύδη. Επικό το σχόλιό της.

Ο Ντίνος Καρύδης, που ανέβασε την φωτογραφία με τον Θοδωρή Αθερίδη για τα γενέθλιά του, είχε συγκλονίσει με την εξομολόγηση που είχε κάνει

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ντίνου Καρύδη. «Η κόρη μου μας συντηρεί και ντρέπομαι για αυτό» έγραψε ο ηθοποιός σε σχόλιο του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook προς απαντήσει στις δηλώσεις της Άννας Φόνσου.

Ένα ξέσπασμα έκανε πριν από μερικές ημέρες στην εφημερίδα Espresso, η ηθοποιός και πρόεδρος του ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού», Άννα Φόνσου.

Η ίδια αναφέρθηκε στον Ντίνο Καρύδη με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε στο διαδίκτυο.

«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους ηθοποιούς και την ανεργία. Όλοι οι ηθοποιοί είναι μετέωροι. Κανείς δεν γνωρίζει αν θα ξαναδουλέψουν και πότε θα ξαναδουλέψουν. Κανείς δεν ξέρει αν θα γίνουν σίριαλ, αν θα ανοίξουν τα θέατρα τον επόμενο χειμώνα. Ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις που ξενίζουν. Δεν μπορεί να βγαίνει ο Ντίνος Καρύδης και να γράφει στο ίντερνετ “πεινάω, βοηθήστε με”. Είναι ντροπή.

Γιατί η λέξη “ηθοποιός” σημαίνει και αξιοπρέπεια. Εγώ γι’ αυτό δημιούργησα το “Σπίτι του ηθοποιού”, για να έχουν τα πάντα οι ηθοποιοί. Δικό τους είναι αυτό το ίδρυμα, δεν είναι δικό μου. Το να βγαίνουν όμως κάποιοι και να λένε “δεν έχω για το γάλα του παιδιού μου”, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας τρέχει νύχτα μέρα για να τους εξυπηρετήσει όλους, δεν το δέχομαι», είπε η Άννα Φόνσου.

Ο ηθοποιός θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση σε αυτά που δήλωσε η συνάδελφός του μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

«Η Άννα Φόνσου έχει προσφέρει πολλά. Μακάρι να υπήρχαν κι’ άλλοι σαν την Άννα. Όταν ήμουν δημοτικός σύμβουλος, είχα πει ο δρόμος στο σπίτι του ηθοποιού να ονομαστεί οδός Άννας Φόνσου..όσο για την κόρη μου που αναφέρεστε αγαπημένοι συνέλληνες σας λέω Ναι μας συντηρεί και ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ καλή Ανάσταση», έγραψε ο Ντίνος Καρύδης σε σχόλιο κάτω από σελίδα που δημοσίευσε το ξέσπασμα της Άννας Φόνσου.

Και έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας: «Ουδέποτε είπα πεινάω, πολλώ μάλλον δεν θα έλεγα ποτέ βοηθήστε με! Έχω δίδυμη αδελφή την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Τώρα τι γράφουν, ας γράφουν!».