Θα μείνετε "κάγκελο" - Ο αισθησιακός χορός της Κατερίνας Στικούδη έβαλε φωτιές στο Instagram

Τα λόγια είναι περιττά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα μείνετε

"Φωτιές" άναψε η Κατερίνα Στικούδη για ακόμα μια φορά. Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια ανέβασε έναν αισθησιακό χορό που έριξε το Instagram, και μόλις το δείτε θα μείνετε "κάγκελο".

Η Κατερίνα Στικούδη μπορεί να βρίσκεται στις τελευταίες μέρες της καραντίνας, όπως όλοι μας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα απολαύσει και τις τελευταίες μέρας μέσα στο σπίτι. Το βιντεάκι μάλιστα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό το επαυξάνει.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της Κατερίνας Στικούδη

Χορεύοντας υπό λάτιν ήχους και απολαμβάνοντας την ηρεμία του σπιτιού της η ίδια μας γράφει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της, "Πίσω μου αριστερά πάνω κάθεται ο Buzz lightyear .. ο αγαπημένος μου από το toystory ! Εσένα ποιος είναι ο αγαπημένος σου ήρωας κινουμένων σχεδίων ?"

Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε την θερμοκρασία στο Instagram. Πρόσφατα είχε ανεβάσει και μια άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία που μοίρασε εγκεφαλικά.

Νέα για την Κατερίνα Στικούδη - Τι συμβαίνει με το My Style Rocks;

Ο ΣΚΑΙ ήταν ένας από τους πρώτους τηλεοπτικούς σταθμούς που όταν ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού αποφάσισε και διέκοψε άμεσα όλες τις εκπομπές του αφού το πρώτο που προέχει για τους ιθύνοντες είναι η ασφάλεια όλων. Μέχρι και εχθές οι μόνες εκπομπές που έπαιζαν live ήταν ενημερωτικές και μάλιστα τηρούν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας. Βέβαια, ακόμα τηρούνται αλλά είχαμε δυο σοβαρές τηλεοπτικές επιστροφές.

Η μία φυσικά ήταν του Νίκου Μουτσινά και η άλλη του Γιώργου Λιάγκα που με το καλησπέρα σας αποκάλυψε κι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε τον τελευταίο καιρό και δεν το γνώριζε κανείς - δείτε εδώ. Μπορεί, λοιπόν, με μεγάλη προσοχή το κανάλι του Φαλήρου να αποφάσισε σιγά σιγά να επαναφέρει κάποια projects αλλά... αυτό που φαίνεται να μην είναι στα πλάνα του γι αυτή την σεζόν είναι το παιχνίδι που παρουσίαζε η αγαπημένη Κατερίνα Στικούδη, My Style Rocks.

Παρά το γεγονός πως η συνεργασία μεταξύ των δυο είναι άψογη το παιχνίδι είναι... αρκετά επικίνδυνο να επανέλθει γιατί είναι από τα λίγα projects που δεν μπορούν να γυριστούν με λιγότερο από 10 άτομα σε έναν χώρο. Παίκτριες, παρουσιάστρια, κριτική επιτροπή και κάμεραμάν προσπερνούν κατά πολύ το όριο των ατόμων που μπορούν να βρίσκονται σε έναν κλειστό χώρο ταυτόχρονα, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας της κυβέρνησης και για το λόγο αυτό, όπως μου μετέφερε έμπιστη πηγή μου και σας αποκαλύπτω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog η επιστροφή του παιχνιδιού μόδας είναι δύσκολη.

Ακόμα κι αν υπάρξει άρση των μέτρων ο ΣΚΑΙ δεν θέλει να το ρισκάρει οπότε έχει πέσει η πρόταση στο τραπέζι να συνεχιστεί από εκεί που έμεινε του χρόνου... Το τι θα συμβεί τώρα κανείς δεν το ξέρει ακόμα... οπότε, αναμένουμε!