Θοδωρής Αθερίδης: Εσείς ξέρετε την ηλικία του; Μείναμε άφωνοι

Έχει γενέθλια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θοδωρής Αθερίδης: Εσείς ξέρετε την ηλικία του; Μείναμε άφωνοι

Άφωνοι μείναμε μόλις μάθαμε την ηλικία του Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Πόσο χρονών γίνεται ο αγαπημένος ηθοποιός, που έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης;

Γενέθλια έχει σήμερα ο Θοδωρής Αθερίδης και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ποια είναι η ηλικία του, αλλά φυσικά και το ζώδιό του. Ο αγαπημένος ηθοποιός γιορτάζει αφού σαν σήμερα (3/5) ήρθε στο κόσμο στην Θεσσαλονίκη, που είναι και η γενέτειρά του. Τα πόσα κλείνει ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός;

Με μια απλή αναζήτηση στην Google είδαμε λοιπόν ότι έχει γεννηθεί το 1965, άρα έγινε 55 ετών. Σίγουρα δεν είναι καθόλου μεγάλος ωστόσο αν σκεφτεί κανείς όλες τις σειρές που έχει παίξει και πόσο καιρός έχει περάσει από το Σ'αγαπώ Μ'αγαπάς, είναι να μένεις κάγκελο. Μάλιστα ψάξαμε και το ζώδιό του και είδαμε ότι είναι Ταύρος. Να σας πούμε δε ότι ήδη για τα γενέθλιά του έκανε και μια ανάρτηση ο πατέρας της συντρόφου του, που έστειλε στον ηθοποιό τις όμορφες ευχές του.

Λίγα λόγια για τον Θοδωρή Αθερίδη που μείναμε άφωνοι με τη ηλικία του

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι Έλληνας ηθοποιός ,συγγραφέας και σκηνοθέτης της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου. Φοίτησε στο 40ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ενώ στο Λύκειο ασχολήθηκε με τη φωτογραφία. Αποφοίτησε απο το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος το 1987.

Στα τέλη του '90 δημιούργησε μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη το μουσικό γκρουπ Άγαμοι Θύται, για χάρη του οποίου κατέβηκε στην Αθήνα, στην οποία διαμένει πλέον μόνιμα.

Έχει μια κόρη απο τον πρώτο του γάμο με την Ελένη Γκασούκα, την Φωτεινή, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό, Σμαράγδα Καρύδη. Πέρα απο ηθοποιός είναι και σκηνοθέτης.

Το 2005 και το 2006 παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος στον Alpha TV, ενώ παλαιότερα είχε συμμετάσχει στις τηλεοπτικές σειρές "Είμαστε στον αέρα" (μαζί με τους Στέλιο Μάινα, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Δημήτρη Σταρόβα, Άκη Σακελλαρίου, Δήμητρα Ματσούκα) και στο "Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς" με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.