Αδιανόητη αντίδραση - Η Ναταλία Γερμανού έμεινε άφωνη με τον γάμο της Μαρίας Ιωαννίδου

"Πάρ’το απόφαση Μαράκι..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητη αντίδραση - Η Ναταλία Γερμανού έμεινε άφωνη με τον γάμο της Μαρίας Ιωαννίδου

Αδιανόητη αντίδραση από την Ναταλία Γερμανού, η οποία έμεινε άφωνη με τον γάμο της Μαρίας Ιωαννίδου. Με αφορμή το ρεπορτάζ που έδειξαν στην εκπομπή της, η ίδια σχολίασε και έστειλε τις ευχές της.

Η Μαρία Ιωαννίδου, όπως ανέφερε έκανε έναν διαδικτυακό γάμο και η παρουσιάστρια μίλησε για αυτό μπροστά στην κάμερα της εκπομπής της, αναφερόμενη στην τελευταία σύζυγο του πατέρα της.

Η Ναταλία Γερμανού και οι ευχές στην Μαρία Ιωαννίδου

Χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια τόνισε, «Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Συμπαθώ πάρα πολύ τον Δημήτρη και ιδανικά θέλω πάρα πολύ να γίνει και ένας κανονικός γάμος. Είναι μαζί πάνω από δέκα χρόνια. Ο Δημήτρης την αγαπάει πάρα πολύ και την διεκδικεί πολλά χρόνια και η Μαρία δε λέει το πολυπόθητο ναι.

Οπότε για να βγάλει από τη δύσκολη θέση τη Μαρία, εγώ Δημήτρη μου σου λέω ναι, πάρτη, έχεις την ευχή ενός μέλους της οικογένειας, οπότε τελείωσε, ο γάμος θα γίνει, δε ρωτάμε τη νύφη πλέον. Πάρ’το απόφαση Μαράκι ο γάμος θα γίνει. Είναι χρυσός άνθρωπος ο Δημήτρης. Τις διαδικτυακές ευχές μας και με το καλό να έρθει και ο κανονικός. Θα είναι και μια καλή ευκαιρία να με δεις Μαρία που παραπονιέσαι».

Ναταλία Γερμανού Μαρία Ιωαννίδου γάμος σχολιασμός

Όσα είχε αναφέρει για τον αρραβώνα της Μαρίας Ιωαννίδου

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε πως θα αρραβωνιαστεί και φυσικά το βιντεάκι έπαιξε και στον αέρα της Ναταλίας Γερμανού, με την ίδια ωστόσο να ισχυρίζεται αρχικά πως πρόκειται για αστείο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Νομίζω ότι καταλάβαμε όλοι κάνει πλάκα η Μαρία…. Εγώ ξέρω το εξής, ότι η Μαρία δε θέλει να παντρευτεί. Ο αρραβώνας είναι άλλο πράγμα, είναι πιο light. Εγώ Μαρία στο επιτρέπω, σου δίνω την ευχή μου, όχι ότι μετράει αλλά τη δίνω την ευχή μου».

Και συνέχισε για το επίθετο λέγοντας, «Σαφώς και υπήρξε σύζυγος του πατέρα μου και πολύ καλή μητριά αλλά η Μαρία έγινε σούπερ σταρ ως Ιωαννίδου. Όλοι ήξεραν ότι είναι σύζυγος του πατέρα μου αλλά δεν έχει κάνει καριέρα ως Μαρία Γερμανού.. Νομίζω πως έχει ενημερώσει τον σύντροφό της, που είναι και ένας χρυσός άνθρωπος ότι για εκείνη ο πατέρας μου είναι αναντικατάστατος μέσα της… Δεν αμφισβητεί κανείς το πόσο αγαπά τον πατέρα μου…».

Μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια ωστόσο και την εκπομπή της, εσείς έχετε αναρωτηθεί πως τα πάει με τα νούμερα τον τελευταίο καιρό;