Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά για το σκηνικό με τον Σταμάτη Φασουλή - "Mε ενοχλεί που..."

Την πάγωσε στον αέρα του J2US

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά για το σκηνικό με τον Σταμάτη Φασουλή -

Στεναχωρημένη με τη κριτική που δέχτηκε από τον Σταμάτη Φασουλή και το σκηνικό που έγινε πριν λίγο καιρό στο Just the 2 of Us φάνηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα. Τι είναι αυτό που συνέβη ακριβώς και ποια απάντηση έδωσε;

Ειδικότερα πριν από λίγο καιρό ο Σταμάτης Φασουλής μιλούσε στην κάμερα του ANT1, όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τον διέκοψε αφού έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να πει ότι είναι αυστηρός μαζί της (σ.σ. στο μουσικό παιχνίδι του Open). Ωστόσο ο Σταμάτης Φασουλής θυμήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο το τι είχε συμβεί τότε και άφησε "παγωτό' την παρουσιάστρια.

Ο διάλογος τους πήγε ως εξής:

ΣΤ.Φ.: Μη με ξαναπλησιάσεις όπως την άλλη φορά στην τηλεόραση, γιατί δεν ήταν ευγενικό την ώρα που μιλάω στην τηλεόραση να έρθεις και να μπεις.

Κ.ΣΠ.: Συγγνώμη!

ΣΤ.Φ.: Μιλάνε δύο άνθρωποι στην τηλεόραση και αγκαλιάζεις τον έναν και τους διακόπτεις για να πεις “είστε αυστηρός μαζί μου” στην κάμερα; Αν και ήσουν πολύ γλυκιά.

Κ.ΣΠ.: Συγνώμη! Δεν υπήρχαν τότε τα μέτρα ασφαλείας.

ΣΤ.Φ.: Το ξέρω. Δεν είναι θέμα μέτρων ασφαλείας, είναι μέτρα συμπεριφοράς. Σε φιλώ πολύ!

Τι απάντησε λοιπόν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για αυτό που της είπε ο Σταμάτης Φασουλής;

Ο Παύλος Σταματόπουλος λοιπόν μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Open ανέφερε ότι η παρουσιάστρια στεναχωρήθηκε πολύ από το συμβάν, ενώ η ίδια σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής ανέφερε ότι:

"Ο τρόπος με ενοχλεί που γίνεται μια αυστηρή κριτική. Ήταν η μόνη είσοδος έξοδος και είμαι αυθόρμητος άνθρωπος και επειδή μου έδωσε το δικαίωμα να του μιλήσω στο πάρτυ που κάναμε… Δεν ήθελα να τον διακόψω να τον στενοχωρήσω ή να τον τσαντίσω". Να πούμε πάντως ότι η Σπυροπούλου αποκάλυψε και αν είναι σε σχέση. Τι είπε;