Μάρα Ζαχαρέα: Και όμως μάθαμε τα κιλά της - Θα μείνετε άφωνοι

Το αποκάλυψε η ίδια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάρα Ζαχαρέα: Και όμως μάθαμε τα κιλά της - Θα μείνετε άφωνοι

Και όμως μάθαμε τα κιλά της Μάρα Ζαχαρέα και μόλις τα δείτε και εσείς θα μείνετε άφωνοι! Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η γνωστή δημοσιογράφος παραμένει σπίτι και βγαίνει έξω μόνο για τα απαραίτητα και τις δουλειές της, όπως τονίζει και η κυβέρνηση. Περιμένοντας να σπάσει η καραντίνα, η ίδια αποφάσισε να αρχίσει να μπαίνει σε φόρμα.

Η ίδια λοιπόν αποφάσισε να ανέβει στη ζυγαριά και να μοιραστεί τα αποτελέσματα με τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι και δεν περίμεναν το αποτέλεσμα που έδειξε.

Τι έδειξε η ζυγαριά της Μάρα Ζαχαρέα

Συγκεκριμένα, η Μάρα Ζαχαρέα δημοσίευσε ένα Instastory στον λογαριασμό της, στο οποίο μας δείχνει πως είναι 58.9 kg. Συγκεκριμένα ανέφερε μάλιστα, «Τα κιλά της καραντίνας».

Μάρα Ζαχαρέα κιλά καραντίνας ζυγαριά

Ίδια με την μαμά της η Μάρα Ζαχαρέα

Η Μάρα Ζαχαρέα είναι ολόιδια με την μητέρα της και η φωτογραφία που ανέβασε μας άφησε κάγκελο με την ομοιότητα που έχουν οι δυο τους.

Ειδικότερα η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια γλυκιά ανάρτηση για την μανούλα της, με την οποία θα γιορτάσει χωριστά φέτος το Πάσχα, λόγω και της απαγόρευσης που έχει φέρει ο ιός. Λέγοντας μας λοιπόν ότι "μένουμε σπίτι" και στέλνοντας ένα όμορφο μήνυμα για τις μανούλες, η δημοσιογράφος μας έδειξε την δική της μαμά.

Η ίδια θα περάσει το Πάσχα με την οικογένειά της και με αφορμή το πόσο θα της λείψει η μαμά της μας είπε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα τα εξής: "Όλοι τέτοιες μέρες θέλουμε τη μαμά μας... αλλά τι να κάνουμε... «Μένουμε σπίτι»". Δείτε βέβαια εδώ και τις φωτογραφίες από την βόλτα που είχε πάει, προ απαγόρευσης, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Τι έκαναν;

Ωστόσο οι δυο τους είδαμε ότι μοιάζουν πάρα πολύ, δεν νομίζετε;