Οργιάζουν οι φήμες για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι - Τι συμβαίνει;

Ποια η αλήθεια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οργιάζουν οι φήμες για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι - Τι συμβαίνει;

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν σχολιαστεί πολλές φορές από τα μέσα ενημέρωσης και τώρα οι φήμες οργιάζουν. Πληροφορίες ήθελαν το ζευγάρι να έχει υιοθετήσει παιδί! Τι συμβαίνει ακριβώς και ποια αυτά που λένε οι πληροφορίες;

Ειδικότερα πριν ακόμα το ζευγάρι ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και πόσο μάλλον, πριν φέρει στον κόσμο και το μωράκι του, τον μικρό Άρτσι, δημοσίευμα του National Enquirer ανέφερε ότι η Μέγκαν και ο Χάρι ήθελαν να έχουν παιδιά από διαφορετικές εθνικότητες, καθώς η σύζυγος του μικρού γιου της Νταϊάνα, θαυμάζει την πολυφυλετική οικογένεια που έχει η Αντζελίνα Τζολί. "Η Meghan πάντα θαύμαζε την επιλογή της Angie να υιοθετήσει, και το ίδιο και ο Harry" είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο μέσο πηγή του ζευγαριού.

Μετά δε από κάποιο διάστημα ένα ακόμα δημοσίευμα ήρθε στο φως που έλεγε ότι το ζευγάρι έχει ήδη προχωρήσει στην συγκεκριμένη κίνηση. Ωστόσο η Μέγκαν -που τώρα έχει έναν ακόμα μπελά στο κεφάλι της- και ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται ότι δεν έχουν κάνει κάτι τέτοιο, με τις φήμες για ακόμα μια φορά να διαψεύδονται.

Μένει ωστόσο να δούμε τι θα κάνουν στο μέλλον μιας και πλέον δεν είναι κάτω από την βασιλική "ομπρέλα" και τα όσα επιτάσσει το πρωτόκολλο.

Τρέμουν στο παλάτι την βιογραφία που ετοιμάζουν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι - Τι συμβαίνει;

Αγωνία στην βασιλική οικογένεια φέρνει το νέο βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσουν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι και αυτό γιατί πιθανόν να κρύβει αποκαλύψεις. Τι λένε οι πληροφορίες για το νέο εγχείρημα του ζευγαριού, που έχει φέρει τον "τρόμο" στην βασίλισσα Ελισάβετ;

Ειδικότερα σύμφωνα και με τις πηγές που επικαλείται η Daily Mail Μέγκαν και Χάρι ετοιμάζουν βιογραφία, που φέρει προσωρινά τον τίτλο «Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan». Μάλιστα η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι το ζευγάρι έχει ήδη μιλήσει σε δημοσιογράφο, που είναι και "φανατικός" υποστηρικτής της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι.

Μέχρι εδώ καλά. Άλλωστε πηγές προσκείμενες στο παλάτι ανέφεραν ότι θα πρόκειται απλά για ένα εγκώμιο στο ζευγάρι που θα αφηγείται το πως γνωρίστηκαν και πως εξελίχθηκε η σχέση τους. Ωστόσο το παλάτι έχει ορισμένου φόβους. Αν σκεφτεί κανείς ότι και η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε κάνει κάτι ανάλογο, λέγοντας τότε μάλιστα στους φίλους και γνωστούς της να μιλήσουν για την ζωή της. Τώρα λοιπόν υπάρχουν φόβοι ότι το ζευγάρι μπορεί να έχει κάνει το ίδιο.

Εκτός αυτού φόβοι υπάρχουν από το παλάτι, ότι θα διαρρεύσουν πληροφορίες αναφορικά με την αποχώρηση του ζευγαριού από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ενώ να πούμε ότι πάνω από την βασιλική οικογένεια υπάρχει και η "σκιά" του σκανδάλου με τον Επσταϊν, τον οποίο φέρεται να γνώριζε ιδιαίτερα καλά ο πρίγκιπας Andrew.