Ο Θοδωρής Αθερίδης έχει γενέθλια και η Σμαράγδα Καρύδη "λυγίζει"

Η ανάρτηση που έριξε το instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Θοδωρής Αθερίδης έχει γενέθλια και η Σμαράγδα Καρύδη

Ο Θοδωρής Αθερίδης σήμερα έχει γενέθλια και η Σμαράγδα Καρύδη "λυγίζει" με το νέο της ποστ και τα γλυκά και αστεία λόγια της για αυτόν. Εσείς είδατε το μήνυμά της;

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου. Φοίτησε στο 40ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ενώ στο Λύκειο ασχολήθηκε με τη φωτογραφία. Αποφοίτησε απο το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος το 1987.

Ωστόσο η σημερινή μέρα που γιορτάζει και τα γενέθλιά του, είναι διαφορετική, και αυτό γιατί όχι μόνο γιορτάζει, αλλά είναι και σε καραντίνα. Θέλοντας να του φτιάξει την διάθεση η αγαπημένη του λοιπόν, αποφάσισε να τον βγάλει μια φωτογραφία και να σχολιάσει μάλιστα, "Πέρσι και πρόπερσι τον ξεγελούσα γιατί έβαζα τα νούμερα ανάποδα. Φέτος δεν γινόταν κάτι γι αυτό κοιτάει αλλού... #birthdayboy atheridis_thodoris_official #birthdaycake υπέροχη και έξω και μέσα adalivitsanou".

Λίγα λόγια για τον Θοδωρή Αθερίδη που έχει γενέθλια

Στα τέλη του '90 δημιούργησε μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη το μουσικό γκρουπ Άγαμοι Θύται, για χάρη του οποίου κατέβηκε στην Αθήνα, στην οποία διαμένει πλέον μόνιμα.

Έχει μια κόρη απο τον πρώτο του γάμο με την Ελένη Γκασούκα, την Φωτεινή, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό, Σμαράγδα Καρύδη. Πέρα απο ηθοποιός είναι και σκηνοθέτης.

Το 2005 και το 2006 παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος στον Alpha TV, ενώ παλαιότερα είχε συμμετάσχει στις τηλεοπτικές σειρές "Είμαστε στον αέρα" (μαζί με τους Στέλιο Μάινα, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Δημήτρη Σταρόβα, Άκη Σακελλαρίου, Δήμητρα Ματσούκα) και στο "Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς" με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Μάλιστα ψάξαμε και το ζώδιό του και είδαμε ότι είναι Ταύρος. Να σας πούμε δε ότι ήδη για τα γενέθλιά του έκανε και μια ανάρτηση ο πατέρας της συντρόφου του, που έστειλε στον ηθοποιό τις όμορφες ευχές του.