Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συγκλονίζουν τα λόγια της - "Ήρθε η ώρα για..."

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συγκλονίζουν τα λόγια της -

Συγκλονίζουν τα λόγια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μιας και το μοντέλο ανυπομονεί όπως όλοι μας να βγει έξω από αύριο. "Ήρθε η ώρα. Όλοι μας ανυπομονούμε να κουρευτούμε από αύριο".

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μοντέλο, όπου είναι και καθημερινή χρήστης, θέλησε να μοιραστεί το μυστικό της για το ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει αύριο. Πόζαρε σε μια φωτογραφία της λοιπόν και έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης:

Τα συγκλονιστικά λόγια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

"Όλοι μας ανυπομονούμε να κουρευτούμε από αύριο.. πραγματικά σας νιώθω! Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε την σοβαρότητα της κατάστασης. Πρέπει να προσέχουμε πολύ, να κρατάμε αποστάσεις, να έχουμε υπομονή και σεβασμό στους ανθρώπους που θα είναι εκεί να μας εξυπηρετήσουν... και φυσικά μετά από τόσο καιρό να το απολαύσουμε, πάντα με χαμόγελο, υπευθυνότητα και αισιοδοξία! Με γειά μας!!!"

Το μοντέλο ποζάρει κρατώντας ένα μεγάλο χαρτί όπου γράφει πως ήρθε η ώρα, ενώ μας δείχνει πως έχουν γίνει τα μαλλιά της, τα οποία και ανυπομονεί να αλλάξει. Δείτε ωστόσο και το βίντεο που ανέβασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου. Είναι με μια παίκτρια του My Style Rocks!

Τι ετοιμάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου μετά το GNTM;

Οι δυο κυρίες πέρα από συνεργάτιδες, είναι και πολύ καλές φίλες, αφού η Έλενα Χριστοπούλου μανατζάρει εδώ και χρόνια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έχουν μία άριστη συνεργασία μεταξύ τους.

Πολύς λόγος έχει γίνει ωστόσο τον τελευταίο καιρό γύρω από το αν τελικά θα δούμε την Ηλιάνα Παπαγεψργίου στον νέο κύκλο του GNTM, μιας και έχει ήδη αποχωρήσει από το ριάλιτι η Έλενα Χριστοπούλου.

Πολλά έχουν ακουστεί ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, με τις δυο τους να πραγματοποιούν σήμερα το μεσημέρι μία συνάντηση στο σπίτι της Έλενας Χριστοπούλου, στην οποία προφανώς συζήτησαν και αυτό το θέμα που αφορά την καριέρα του μοντέλου.

Μάλιστα, η Έλενα Χριστοπούλου, έγραψε στην ανάρτηση που έκανε:

«Καλημερα σπερα ... Κανουμε μια πολυ σοβαρη κουβεντα με το τσιμπουρι μου @ilianapapageorgiou...τι θα μαγειρεψουμε σημερα».