"Έσκασε" το νέο επαγγελματικό βήμα της Μέγκαν Μαρκλ

Που θα την δούμε και σε τι ρόλο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Φωτιά έχουν πάρει τα ξένα μέσα καθώς "έσκασε" το νέο επαγγελματικό βήμα της Μέγκαν Μαρκλ! Δεν θα πιστέψετε που και σε τι ρόλο θα την δούμε πολύ σύντομα.

Η δούκισσα του Sussex (ή πρώην δούκισσα), τώρα που πραγματοποιήθηκε το Megxit σκέφτεται να ανοίξει ξανά το blog της «The Tig». Να αναφέρουμε εδώ πως το blog της έκλεισε λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry το 2017.

Τώρα ωστόσο που η Meghan ζει με τον Harry στο Los Angeles, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η δούκισσα του Sussex έχει στο στόχαστρο κάποια πολύ διάσημη κυρία για να την ανταγωνιστεί τώρα που θα ανοίξει το blog.

Όλα όσα έγιναν γνωστά για το νέο επαγγελματικό βήμα της Μέγκαν Μαρκλ

«Ένας βασιλικός έμπιστος ισχυρίστηκε πως η Meghan πρόκειται να ανοίξει ξανά το επιτυχημένο lifestyle blog της το Tig, με το οποίο θέλει να συναγωνιστεί αυτό της Gwyneth Paltrow, το Goop», ανέφερε μια πηγή στο Page Six.

«Νομίζω πως η Meghan θα έχει ακόμη ένα Instagram account», ανέφερε η Myka Meier, royal expert, στο Royally Obsessed. «Θεωρώ πως μέσα στα σχέδιά της είναι να κάνει το Tig μια νέα version του Goop. Ναι, αυτό βλέπω να έρχεται».

Το Tig, κάλυπτε όλα τα θέματα μόδας, ομορφιάς, φαγητού και ταξιδιού - και ήταν πολύ παρόμοιο με το Goop. Ωστόσο αν το ανοίξει με την ίδια θεματική θα υπάρξει αρκετός ανταγωνισμός. Μόνο ο χρόνος θα δείξει ωστόσο τι θα γίνει με τις δυο διάσημες κυρίες.

Μπλεξίματα για την Μέγκαν Μαρκλ

Επιπλέον, καταλογίζει στη Mail on Sunday ότι «ενήργησε ανέντιμα», παραποιώντας την επιστολή. Στην προκαταρκτική ακροαματική διαδικασία την περασμένη εβδομάδα, οι συνήγοροί της εφημερίδας υποστήριξαν ότι η δημοσίευση μονάχα αποσπασμάτων ενός κειμένου συνιστά σύνηθη δημοσιογραφική πρακτική.

Η δούκισσα του Σάσεξ κατηγορεί τον όμιλο Associated Neswpapers, την εκδότρια εταιρεία της εφημερίδας Daily Mail, ότι δημοσίευσε στην κυριακάτικη έκδοσή της, τη Mail on Sunday, και στον ιστότοπό της αποσπάσματα μιας επιστολής που είχε στείλει στον πατέρα της Τόμας Μαρκλ, τον Αύγουστο του 2018.

Μέγκαν Μαρλκ δικαστική διαμάχη

Αυτήν ακριβώς την κατηγορία απέρριψε ο δικαστής Γουόρμπι στην απόφασή του που εξέδωσε σήμερα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου. Απέρριψε επίσης τις κατηγορίες, σύμφωνα με τις οποίες η εφημερίδα είχε πρόθεση να δημοσιεύσει άρθρα «προσβλητικά» και «επιζήμια» σε βάρος της πρώην ηθοποιού, ηλικίας 38 ετών, κι ότι εσκεμμένα «προκάλεσε» προβλήματα μεταξύ της ίδιας και του πατέρα της.

«Μέρος των κατηγοριών απορρίφθηκε, διότι δεν έχουν σχέση με την κύρια αγωγή» εξηγεί ο Γουόρμπι, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ πριν από λίγες μέρες δε δίστασε να "στάξει" φαρμάκι για την Kate Middleton.

«Δεν θεωρώ ότι βρίσκονται στην καρδιά της υπόθεσης, η οποία αφορά κυρίως τη δημοσίευση πέντε άρθρων που αποκάλυπταν την αλληλογραφία της ενάγουσας με τον πατέρα της».