Δούκισσα Νομικού: Σε αυτή την εικόνα 9 χρόνια πριν δεν θα την αναγνωρίζατε - Θα «μείνετε»

Εσείς; Θα την αναγνωρίζατε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δούκισσα Νομικού: Σε αυτή την εικόνα  9 χρόνια πριν δεν θα την αναγνωρίζατε - Θα «μείνετε»

Η Δούκισσα Νομικού, είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz με επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της μόδας, αφού έχει συνεργαστεί με αγαπημένες εταιρίες και οίκους. Ωστόσο, σε μερικές από τις παλιές της φωτογραφίες δεν θα την αναγνωρίζατε. Ειδικά, μόλις δείτε αυτή την εικόνα που τραβήχτηκε 9 χρόνια πριν, θα «μείνετε».

Η Δούκισσα Νομικού, όταν αποφοίτησε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, παράλληλα με τις σπουδές ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο για το πρακτορείο της Κρίστυς Κρανά. Το 2007, στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, εξελέγη Σταρ Ελλάς, ενώ το 2008, επιλέχθηκε για το ρόλο της συμπαρουσιάστριας στην ψυχαγωγιή εκπομπή του Alter, «LifeStyle», στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη. Από το 2009, που υπέγραψε συμβόλαιο με το Mega, η καριέρα της και στο χώρο της τηλεόρασης, ξεκίνησε να «εκτοξεύεται».

Μπορεί, μετά την γέννηση του γιου της να πήρε την απόφαση να απέχει από το χώρο της τηλεόρασης για να αφιερωθεί στο ρόλο της ως μαμά, ωστόσο είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μέσα από διάφορες αναρτήσεις της, επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πριν λίγες ώρες μάλιστα, ήρθε στην δημοσιότητα μέσα από ένα insta story μια φωτογραφία της από τα παλιά, στην οποία στην αρχή δεν την καταλάβαμε. Συγκεκριμένα, η Δούκισσα Νομικού πριν από 9 χρόνια είχε ποζάρει στην παρακάτω φωτογραφία δίνοντας ένα φιλί στην κάμερα και είναι αγνώριστη. Και αυτό γιατί από τότε έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία.

Αυτή είναι η εικόνα της Δούκισσας Νομικού πριν 9 χρόνια στην οποία δεν θα την αναγνωρίζατε

Δούκισσα Νομικού αγνώριστη φωτογραφία 9 χρόνια πριν

Ωστόσο, τώρα μέσα στην καραντίνα την έχετε δει; Η Δούκισσα Νομικού πόζαρε για ένα βίντεο πιο αδύνατη από ποτέ. Η ίδια μένει σπίτι και γυμνάζεται και φροντίζει τον εαυτό της για να διατηρείται σε φόρμα και να μην χάνει την σιλουέτα της όσο δεν βγαίνει από αυτό. Θα πάθετε πλάκα...