Αγνώριστος μετά την καραντίνα ο Γιάννης Αϊβάζης - Αδυνατισμένος και "φέτες"

Και πιο ωραίος από ποτέ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστος μετά την καραντίνα ο Γιάννης Αϊβάζης - Αδυνατισμένος και

Μετά τον καιρό που πέρασε σε καραντίνα στο σπίτι, ο Γιάννης Αϊβάζης έχει γίνει πραγματικά αγνώριστος, μιας και είναι από τους λίγους ανθρώπους στην Ελλάδα που κατά τον εγκλεισμό, κατάφεραν να αδυνατίσουν και έγινε μάλιστα "φέτες" με τη γυμναστική!

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν από τους πιο ωραίους Έλληνες ηθοποιούς και όπως όλα δείχνουν, όσο ο καιρός περνάει, ο Γιάννης Αϊβάζης δείχνει να γίνεται ακόμα καλύτερος στην εμφάνισή του.

Μπορεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας, οι περισσότεροι από εμάς να το έριξαν λιγάκι στο φαΐ και να πήραμε μερικά κιλάκια, ο Γιάννης Αΐβάζης ωστόσο δείχνει πως αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που είχε από το πάγωμα των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, για να κάνει κάτι καλό για τον εαυτό του, ενώ μαζί με την Μαρία Κορινθίου περνούσαν πολύ δημιουργικά το χρόνο τους.

Έβαλε λοιπόν στο μυαλό του να κάνει ακόμα καλύτερο το σώμα του και τα κατάφερε, μιας και σε δημοσίευση που έκανε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται πως έχει αδυνατίσει και έχει "σφίξει" πολύ, με το σώμα του να είναι πραγματικά αλάνθαστο.

Βέβαια και ο ίδιος φαίνεται να είναι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που έχει κάνει, κάτι που αποδεικνύεται, από το μήνυμα με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Πέρα από τη γυμναστική που έκανε ο Γιάννης Αϊβάζης για να γίνει "φέτες", τι άλλο έκανε στην καραντίνα;

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αΐβάζης είπαν:

«Ήταν να έρθω σήμερα στο πλατό σε σένα. Μένουμε σπίτι. Εγώ είμαι μέρες σπίτι, γιατί το θέατρο ήταν Δευτέρα-Τρίτη» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου, με τον Γιάννη Αϊβάζη να συμπληρώνει: «Νομίζω ότι είναι υποχρέωσή μας και όλων των ανθρώπων, για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση, να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον. Το πιο σημαντικό είναι να το δούμε όλοι σοβαρά. Αυτό είναι το μήνυμά μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν βρισκόμαστε σε διακοπές, πρέπει για λίγες ημέρες να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον».

«Εμένα προσωπικά είναι η καλύτερή μου. Γενικά είμαι πολύ σπιτόγατα, μου αρέσει να κάθομαι στο σπίτι. Είχα ανάγκη να κάτσω, γιατί δούλευα πάρα πολύ, οπότε έχω πάρα πολλά να κάνω. Να φτιάξω το σπίτι, να μαζέψω, να μαγειρέψω. Με την Ισμήνη μαγειρεύουμε, βγαίνουμε έξω στον κήπο, παίζουμε με τα σκυλιά. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε… Ήθελε η κόρη μου να δει τους παππούδες της, αλλά δεν την άφησα. Τι να κάνουμε» είπε η ηθοποιός.