Συγκινεί ο Κώστας Κόκλας - Το μήνυμα για τον γιο του που έριξε το Instagram

Δείτε την φωτογραφία και θα συγκινηθείτε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί ο Κώστας Κόκλας - Το μήνυμα για τον γιο του που έριξε το Instagram

Συγκινεί ο Κώστας Κόκλας με το τελευταίο του ποστ στο Instagram. Το μήνυμα για τον γιο του έριξε τα social και προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση. Δείτε όσα έγραψε για την λατρεία της ζωής του.

Η αλήθεια είναι πως ο ηθοποιός προτιμάει να κρατάει την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και σπάνια χρησιμοποιεί τα social media, ωστόσο με αφορμή τα γενέθλια του γιου του που ήρθε στη ζωή πριν 12 χρόνια, ο ίδιος θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα.

To τρυφερό μήνυμα του Κώστα Κόκλα για τον γιο του

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Κόκλας δημοσίευσε μια φωτογραφία από όταν ο γιος του ήταν μωρό και έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, «Ήρθες πριν 12 χρόνια στη ζωή μου για να της δώσεις νόημα ,σκοπό, όνομα...χρόνια πολλά Yolojim».

Λίγα λόγια για τον Κώστα Κόκλα

Έχει δεκάδες συμμετοχές στον κινηματογράφο, την τηλεόραση αλλά και το θέατρο. Ρόλοι που τον σημάδεψαν και τον “καρφίτσωσαν”στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού ήταν χωρίς αμφιβολία αυτός του χασάπη Αλέκου στα “Εγκλήματα” και του Μπάμπη στους “Λατρεμένους μου γείτονες”.

Από τις αρχές της δεκαετίας του ΄90 ο Κώστας Κόκλας εμφανίζεται στην τηλεόραση. Ξεκινά το 1991 στις σειρές “Οι τελευταίοι εγγονοί” και “Δύο ορφανές”, ακολουθεί το 1992 το “13ο κιβώτιο” και το “Ελλάς Παλλάς” του Χάρη Ρώμα, το “Παράθυρο στον ήλιο” δύο χρόνια μετά, το 1995 το “Σαμπουάν”, ενώ το 1997 παίζει στο “Τζιβαέρι” και στο “Cheeck to cheeck”.

Το 1994 πραγματοποιεί μία εμφάνιση στο “Εμείς κι εμείς” και το 1998 στο 17ο επεισόδιο της σειράς “Η ζωή που δεν έζησα”. Το 1998 παίζει τον πρώτο ρόλο που τον χαρακτήρισε τηλεοπτικά, υποδυόμενος τον χασάπη Αλέκο Παπαδήμα στα “Εγκλήματα”, κερδίζοντας μία κεντρική θέση στις καρδιές του κοινού του. Το 2000, μετά από την μεγάλη επιτυχία του στα “Εγκλήματα”, παίζει στη σειρά “Στρίβειν διά του αρραβώνος”. Οι επιτυχίες δεν σταματούν, αφού το 2001 πρωταγωνιστεί δίπλα στην εντυπωσιακή Μαρία Λεκάκη στη σειρά “Βότκα πορτοκάλι”, υποδυόμενος τον λογιστή. Στο μεταξύ πριν από λίγο καιρό, ο ηθοποιός έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για το έμφραγμα που πέρασε!