Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Δύσκολες ώρες για τον Φώτη Σεργουλόπουλο - Το ξέσπασμα για τον σύντροφό του

«Γιατί δεν τον αφήνουν να γίνει γονιός;»

Δύσκολες ώρες για τον Φώτη Σεργουλόπουλο - Το ξέσπασμα για τον σύντροφό του
News 04.05.2020 08:19
Από Youweekly Team

Όπως αποκάλυψε μέσα από την εμφάνισή του στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης», ο Φώτης Σεργουλόπουλος περνάει μερικές δύσκολες ώρες, μιας και δε δίστασε να ξεσπάσει με τον δικό του τρόπο στην συνέντευξη, μιλώντας για τον σύντροφό του, ο οποίος δεν μπορεί να γίνει γονιός του παιδιού του.

Ο γνωστός παρουσιαστής εμφανίστηκε στην νέα εκπομπή της ΕΡΤ και έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με την Τζένη Μπότση, μέσα από την οποία θέλησε να μιλήσει για τα δικαιώματα που θα έπρεπε να δοθούν σε ανθρώπους που θέλουν να γίνουν γονείς.

Ξεκαθάρισε, πως όσο τα χρόνια περνάνε, οι πολιτικές αυτές θα πρέπει να πηγαίνουν μπροστά και η κοινωνία να προοδεύει, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως είναι σημαντικό ένα παιδί να βλέπει μέσα στο σπίτι του δύο γονεϊκές φιγούρες, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει και για το τηλεοπτικό "διαζύγιο" με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Τα σχόλια που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τον σύντροφό του

«Για τον κόσμο που δεν συμφωνεί με μένα ή με τις κινήσεις μου δεν με αφορά καθόλου, γιατί δεν συμφωνώ κι εγώ με τις δικές τους κινήσεις. Υπάρχει μια μερίδα κόσμου με την οποία δεν συμφωνώ καθόλου, δεν βγαίνω να το λέω, αυτοί βγαίνουν και το λένε. Αυτό που περιμένω το 2020 είναι η πολιτεία, η πολιτεία πρέπει να ακολουθεί τις ανάγκες των πολιτών της. Οι ανάγκες των πολιτών είναι συγκεκριμένες και προοδεύουν.

Όταν, λοιπόν, ένας άνθρωπος κάνει ένα παιδί και εγώ αποφασίζω να παντρευτώ έναν άλλον άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απαγορεύουν στον σύντροφό μου να γίνει ο δεύτερος γονιός του. Όταν ένα παιδί μεγαλώσει και δει έναν άλλον άνθρωπο μέσα στην οικογένειά του, τον οποίο θεωρεί οικογένειά του, όταν χάσει τον βιολογικό του πατέρα, θα μείνει μόνο του και δεν θα ακολουθήσει τον δεύτερο γονιό του που έχει συνηθίσει μέσα στο σπίτι», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι αυτό είναι μία πράξη που πρέπει να σκεφτεί η πολιτεία, διότι υπάρχει αυτή η ανάγκη, Όταν δεν δίνεις τα ίδια δικαιώματα σε όλους τους πολίτες, όταν πολίτες που φορολογούνται, επιχειρούν, στηρίζεσαι σε αυτούς και δεν τους δίνεις τα ίδια δικαιώματα, αυτό είναι παράλογο. Αυτό είναι το παράλογο, όχι το άλλο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φώτης Σεργουλόπουλος: Πήγε στη Ναταλία Γερμανού και έκανε την κίνηση που δεν περίμενε ποτέ!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Μιλάει ανοικτά για την αποχή του από την τηλεόραση! «Ένας λόγος ήταν...»!

Share