Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν θα πιστεύετε τι είχε επάνω η τούρτα του γιου της

Μείναμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν θα πιστεύετε τι είχε επάνω η τούρτα του γιου της

Κορωνογενέθλια στο σπίτι της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά με το ζευγάρι αν γιορτάζει τα γενέθλια του γιου του, Μάξιμου. Μάλιστα μας έδειξαν την τούρτα του και πάθαμε την πλάκα μας. Δεν θα πιστεύετε τι είχε επάνω.

Γενέθλια είχε ο γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη με την όμορφη ηθοποιό να ανεβάζει ορισμένες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η τούρτα του μικρού Μάξιμου, που έχουμε να σας πούμε ότι μας εντυπωσίασε, αφού ήταν πολύ πρωτότυπη.

Ο Μάξιμος είναι ο μεγάλος γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά και έκλεισε τα επτά του χρόνια. Η μαμά του λοιπόν έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Instagram ανεβάζοντας ορισμένες εικόνες. Η ίδια φυσικά έγραψε και δυο λόγια, ευχόμενη στο παιδάκι της χρόνια πολλά.

"Το Μαξιμακι μου έγινε σήμερα 7 χρονών!! 3/5/2013. Η μέρα που άλλαξε η ζωή μας. Ευτυχία που δν εκφράζεται με λογια.. Υγεία, τύχη και φως αγάπη μου!! Όλα τα καλά στην αγκαλιά σου. Ήταν τα πιο ωραία κορωνογενεθλια! Του χρόνου με ΟΛΟΥΣ τους αγαπημένους μας παρέα!!!!" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε.

Μάλιστα όπως είδαμε στην εικόνα η τούρτα του μικρού ήταν σαν σκάκι πράγμα που μας άφησε άφωνους. Μπορείτε να δείτε όλες τις εικόνες πατώντας στο βελάκι στα δεξία.

Να πούμε ότι η γνωστή ηθοποιός σε άλλο ποστ που έκανε μας έδειξε για πρώτη φορά και τον μπαμπά της. Τι λέτε μοιάζουν;

Μετά την εντυπωσιακή τούρτα του γιου της ας δούμε όμως και μια επική ανάρτηση που είχε κάνει η Κατερίνα Παπουτσάκη για τις.... νοικοκυρές

Η αγαπημένη ηθοποιός προσπαθεί να αξιοποιεί καθημερινά το χρόνο της δημιουργικά παρέα με τα δύο παιδιά της και τον άντρα της. Μάλιστα, μοιράζεται πολλές από αυτές τις στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Και μπορεί ο χρόνος να είναι πολύ περισσότερος πλέον καθώς οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα εκτός σπιτιού είναι περιορισμένη έως ανύπαρκτη, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως οι μανούλες δεν κουράζονται στο σπίτι.

Ίσα ίσα συμβαίνει το αντίθετο και αυτό αποδεικνύεται από το σχόλιο που έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανεβάζοντας μία φωτογραφία σε insta story, στην οποία είναι άβαφη και αχτένιστη, έγραψε: «Άναυδη με το πόσο κομμάτια είμαι! Ελληνίδα νοικοκυρά μάνα, υποκλίνομαι με δέος».

Κατερίνα Παπουτσάκη ανάρτηση Instagram