Γιάννα Τερζή: Έριξε το TikTok το βίντεο της αλά Δέσποινα Μοιραράκη

Έπος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννα Τερζή: Έριξε το TikTok το βίντεο της αλά Δέσποινα Μοιραράκη

Η Γιάννα Τερζή θέλησε να περάσει λίγο πιο δημιουργικά το χρόνο της και έτσι δε δίστασε να ποζάρει στο φακό και να ρίξει το TikTok με το βίντεο που δημοσίευσε, αλά Δέσποινα Μοιραράκη εν ώρα δράσης που πουλάει χαλιά με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Η καραντίνα περνάει δύσκολα για όλους μας και έτσι η Γιάννα Τερζή δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Θέλησε λοιπόν να κάνει κάτι διαφορετικό και αποφάσισε έστω για λίγο να μετατραπεί σε βασίλισσα του χαλιού, πουλώντας τα χαλιά της αλά Δέσποινα Μοιραράκη.

Το TikTok δείχνει να έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα socia media των celebrities μιας και σχεδόν όλοι τους καθημερινά προσπαθούν να ανεβάζουν υλικό και να το μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους, προσφέροντας άπειρο γέλιο.

Η Γιάννα Τερζή, έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο TikTok και τα βίντεο της είναι πραγματικά απολαυστικά, ενώ τις προάλλες η τραγουδίστρια μοιράστηκε και μία πολύ όμορφη ευχή για τον μπαμπά της.

Λίγα λόγια για τη Γιάννα Τερζή που πόζαρε αλά Δέσποινα Μοιραράκη στο TikTok

Η Γιάννα Τερζή γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου του 1980 είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. Εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2018 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας με το τραγούδι "Όνειρό μου".

Η Τερζή γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου του 1980 στη Θεσσαλονίκη. Είναι η κόρη του γνωστού Έλληνα λαϊκού τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή. Στην ηλικία των 20, μετακόμισε στην Αθήνα για να αρχίσει τη μουσική της καριέρα, ξεκινώντας με την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου, Γύρνα το Κλειδί το 2006 από την Cobalt Music. Μετά υπέγραψε συμβόλαιο με την Minos EMI και κυκλοφόρησε το άλμπουμ Άσε με να Ταξιδέψω το 2008, το οποίο περιείχε το σίνγκλ με το ίδιο όνομα. Η Τερζή μετά, μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες και δούλεψε ως ανιχνευτής ταλέντων για την Interscope Records.