Νίκος Κοκλώνης: Τρομερή φωτογραφία από τη στιγμή που κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό

Στο στούντιο του J2US

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Κοκλώνης: Τρομερή φωτογραφία από τη στιγμή που κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό

Ο Νίκος Κοκλώνης, μαζί με την υπόλοιπη παραγωγή του J2US έκαναν το τεστ του κορωνοϊού προκειμένου να είναι σίγουροι πως δεν υπάρχει κρούσμα, με τον παρουσιαστή να μη διστάζει να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία τρομερή εικόνα από τη στιγμή που κάνει το τεστ.

Η λαμπερή παραγωγή του J2US επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μετά από μία μεγάλη διακοπή λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού και έτσι πρώτα απ' όλα χρειάστηκε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι για να να συνεχιστούν κανονικά τα γυρίσματα.

Για το λόγο αυτό, διαγωνιζόμενοι, κριτική επιτροπή και συντελεστές, έκαναν το απαραίτητο τεστ για τον κορωνοϊό και έτσι είδαμε το Σάββατο ένα τρομερό επεισόδιο από το τραγουδιστικό show με μπόλικη ίντριγκα.

Μεταξύ αυτών που έκαναν το τεστ ήταν και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος μάλιστα θέλησε να ανεβάσει και ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κατά το οποίο φαίνεται ο ίδιος να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό στα στούντιο.

Νίκος Κοκλώνης τεστ κορωνοϊού

Αφού έκανε το τεστ, στην έναρξη του J2US, o Νίκος Κοκλώνης έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο

Το Just the 2 of Us έκανε μεγάλη επιστροφή και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, τόσο με την φαντασμαγορική έναρξη, όσο και με το τραγούδι του Νίκου Κοκλώνη που δεν περίμενε κανείς.

Μετά τη διακοπή των γυρισμάτων εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το μουσικό σόου επέστρεψε, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας.

Δεκατέσσερις επαγγελματίες τραγουδιστές και δεκατέσσερις προσωπικότητες από διάφορους χώρους ετοιμάστηκαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα, ώστε να μας κρατήσουν συντροφιά αυτές τις δύσκολες μέρες, και για να μαζευτούν επί σκηνής, για καλό σκοπό.

Και φυσικά η αποψινή έναρξη έκρυβε πολλές εκπλήξεις από την αρχή της, όπου οι χορευτές εμφανίστηκαν στη σκηνή χορεύοντας τραγούδια από Tik Tok ενώ αμέσως μετά εμφανίστηκε ο Νίκος Κοκλώνης τραγουδώντας για πρώτη φορά στην σκηνή.

Just the 2 of Us πρώτο ζευγάρι Just the 2 of Us Νίκος Κοκλώνης τραγούδι Just the 2 of Us κριτική επιτροπή